Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

Najbolje kombinacije Zodijaka: Lav i Vaga do kraja svog života

Najbolje kombinacije Zodijaka: Lav i Vaga do kraja svog života
1

Vage će srodnu dušu pronaći u vrckastim Blizancima, susret Djevice i Bika često ispadne fatalan, a Rakovi i Škorpioni imat će slična seksualna maštanja

VIDEO

Ovan

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Ovnovi će se odlično slagati s Blizancima, s kojima će imati kvalitetnu komunikaciju i razumijevanje, a i s Lavovima, s kojima ih očekuje usklađen osjećajni život. Seksualno tvore savršen spoj. Nadahnut odnos Ovnovi će imati i sa Strijelcima - spontano se privlače čim se ugledaju.

Zajednička im je ljubav prema putovanjima, zabavi i društvu. Gotovo savršenu ljubavnu kombinaciju Ovan će imati s Vodenjacima. Kod njih rijetko ima ljubomore i daju si dovoljno slobode, a s godinama postanu neraskidivo povezani.

NAJBOLJI ZA SEKS: Vaga.

Odnos im je prožet suprotnostima, ali se nadopunjavaju. Vaga zna popuštati, što Ovnu odgovara. Seks im je buran, ali odličan. 

Bik

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Nježan i topao odnos Bikovi će imati s Rakovima. Iako im je odnos bez prevelike vatre i uzbuđenja, veže ih ljubav prema obitelji i djeci. Oboje vole sigurnost doma i vjerni su jedno drugom. Čvrst odnos Bikovi će imati i s Djevicama.

Poštuju se, iskreni su i vjerni jedno prema drugom. Strastven odnos imat će s Jarcima, a kako oboje vole miran i siguran život, zajedničkim će snagama stvoriti mnogo toga. Seks im je jako dobar, a i rijetko se svađaju. Nježan, intuitivan odnos u kojem ima obilje romantike imat će s Ribama. Bik zna praštati, a Riba trpjeti. U seksu se dobro nadopunjuju, oboje su mazni, ali i erotični.

NAJBOLJI ZA SEKS: Škorpion.

Ili se vole ili mrze - sredine nema. U seksu se odlično slažu i to ih drži zajedno. 

Blizanci

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Dobro slaganje će imati s Ovnom pa će to biti skladan par koji se dobro razumije. Oboje su komunikativni i zabavljaju jedno drugog. Druželjubivi su i veseli, vole izlaske i putovanja, a i u seksu se dobro nadopunjuju. S Lavom će također imati dobre odnose. Spaja ih lakoća komunikacije i razumijevanja, a u seksu su oboje nezasitni.

Solidno slaganje Blizanci će imati i s Vagama. Odlično se sporazumijevaju, planiraju i dogovaraju. Zabavni su, a i u intimnom životu imaju mnogo dinamike. Lijepo se slažu i u krevetu, udovoljavajući jedno drugom. Blizanci se odlično slažu i s Vodenjacima pa postaju zabavan par koji je stvoren jedno za drugo. Oboje su nemirni, vrckavi, željni akcije i uzbuđenja. 

NAJBOLJI ZA SEKS: Strijelci.

Čim se ugledaju, privlače se kao magnet. Puni su suprotnosti, svađaju se, a mire u krevetu. Neizvjestan odnos.  

Lav voli privatnost, a Djevica vrata doma otvara prijateljima
Lav voli privatnost, a Djevica vrata doma otvara prijateljima

Rak

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Stabilnu vezu Rak će imati s Bikom. Oboje su veliki gurmani i uživaju u dobrom jelu, a znaju ugađati i popuštati. Poštuju se i lijepo se slažu. Rak se dobro razumije i s Djevicom, osobito ako uspije izaći na kraj s Djevičinom sumnjičavom prirodom. Oboje trebaju mnogo sigurnosti i to daju jedno drugom u neograničenim količinama, što ih još više povezuje.

No možda će najpotentniji odnos imati sa Škorpionom. Oboje su emotivni, čitaju jedno drugog kao otvorenu knjigu. U seksu su vatreni te bez mnogo riječi ispunjavaju jedno drugom želje i potrebe. Kad se Rak susretne s Ribom, često to bude ljubav na prvi pogled. Oboje su intuitivni, mazni i nježni - vrlo su slični. Poštuju mišljenje onog drugog.

NAJBOLJI ZA SEKS: Jarac.

To je strastven odnos nabijen vrelim emocijama. S vremenom se smire, bolje upoznaju i postanu privrženiji.

Lav

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Spoji li se Lav s Ovnom, bit će to strastvena veza u kojoj dominira snažna tjelesna privlačnost. Ne mogu jedno bez drugog, a uspješni su i kao poslovni partneri. Veza s Blizancima također će biti lijepa, jer će biti odličan spoj intelekta i snage. Interesi su im zajednički, a tjelesna privlačnost snažna.

Oboje su maštoviti i razigrani te se znaju dobro zabaviti, pa im veza frca pozitivnom energijom. Uđe li Lav u vezu s Vagom, bit će jako kompatibilni. Oboje su društveni i vole život na visokoj nozi. Seksualno se sjajno slažu. Drže se za ruke i kad su već stariji ljubavni par. Odnos koji obećava bit će i onaj sa Strijelcem. Oboje su dinamični i društveni. Slažu se i u postelji. Strijelac traži akciju, a Lav mu to zna pružiti.

NAJBOLJI ZA SEKS: Vodenjak.

Snažno se privlače već na prvi pogled. Uz mnogo kompromisa s obje strane, mogu imati skladnu vezu. Čak i ako prekinu odnos, opet se vraćaju jedno drugom.

Djevica

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Susret s Bikovima za Djevice često bude fatalan. Odlični su prijatelji, bračni partneri i ljubavnici, a lako se združe i u poslovne partnere. Oboje na život gledaju realno, vrlo su slični, a kako su i strastveni, ni u postelji im ne manjka inspiracije. Lijepo slaganje imat će i s Rakom. Oboje su ranjivi i osjetljivi i paze da jedno drugog ne povrijede.

U seksu će se jako dobro slagati sa Škorpionima. Djevica je nešto sramežljivija pa je puteni Škorpion oslobađa svih emotivnih kočnica. I Jarac je jedan od partnera s kojim Djevica može imati lijepu vezu. To će biti stabilan odnos u kojem ima mnogo međusobnog uvažavanja i poštovanja.

NAJBOLJI ZA SEKS: Ribe.

Snažno se privlače i imaju odnos prožetim strašću i romantikom. 

Vaga

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Lijep i sadržajan odnos Vage će imati s Blizancima. Oboje su komunikativni, zabavni i druželjubivi te sličnih su pogleda na život. Rijetko kada si prigovaraju, uglavnom dobra veza koja s godinama biva sve čvršća. Dobro slaganje imat će i s Lavom pa će uživati jedno u drugom. Vrlo su slični i pružaju si potporu.

Vaga se divi Lavu u čemu on uživa i uzvraća na isti način. Sa Strijelcem će Vaga imati ugodnu, zabavnu i iznimno seksualnu vezu. Oboje su društveni i znaju se zabaviti. I s Vodenjakom se Vaga lijepo slaže pa su kao stvoreni jedno za drugo. Stalno se zavode i šarmiraju i jako su kompatibilni. Seks im je strastven i nikad si ne dosade. 

NAJBOLJI ZA SEKS: Ovan.

Snažno se privlače, strasti frcaju u krevetu i tu se najbolje slažu. Često se svađaju, ali i brzo mire. 

Škorpion

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Škorpioni se jako lijepo slažu s Rakovima. Oboje su istih maštanja i želja u seksu. Nadopunjavaju se, podupiru jedno drugog pa izgrade odnos pun povjerenja. Njihova je veza uzbudljiva, nikako si ne mogu dosaditi. Škorpion će solidan odnos imati i s Djevicama. No oboje su zlopamtila i stalno si nešto prigovaraju.

No kako se tjelesno snažno privlače, brzo se pomire u spavaćoj sobi. Veza s Jarcem brzo će postati čvrsta, a kako su oboje posesivni i teško praštaju, paze da jedno drugog ne povrijede. No najbolje će slaganje imati s Ribom. Oboje traže mnogo ljubavi i pažnje i to si daju u golemim količinama. 

NAJBOLJI ZA SEKS: Bik.

To je prava fatalna veza puna uzbuđenja i strasti. Prekinu, pa se opet spoje novim žarom. U krevetu su oboje neutaživi i glasni. 

Strijelac

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 
S Ovnom će imati strastvenu vezu. Oboje su temperamentni, bučni i svadljivi, ali se i brzo pomire. Ovo je veza koja može dugo trajati jer se privlače kao magnet. Dobru vezu imat će i s Vagom, no kako oboje vole društvo i zabavu, lako se mogu okrenuti nekom drugom. Odlična astrološka kombinacija su i Strijelac – Lav.

Oboje vole društvo i zabavu. U seksu su vatreni i željni jedno drugog. Odnos prožet razumijevanjem imat će i s Vodenjakom. Oboje su liberalnih shvaćanja pa jedno drugom daju slobodu. 

NAJBOLJI ZA SEKS: Blizanci.

Tjelesna privlačnost javlja se već na prvi pogled. Različiti su, no odlično se nadopunjuju.

Ribe i Škorpioni vole samoću, a Lavovi bi izludjeli stalno u kući
Ribe i Škorpioni vole samoću, a Lavovi bi izludjeli stalno u kući

Jarac

NAJBOLJE KOMBINACIJE:

Odlično slaganje Jarac će imati s Bikom. Oboje su praktični i realni, lako se dogovaraju oko svega. I u seksu su kompatibilni, a s godinama njihova veza postaje još dublja i bliskija. Skladan odnos očekuje ih i s Djevicama. Imaju sličan stav prema životnim vrijednostima. Intuitivnu vezu imat će i s Ribama. Nježna će Riba podržavati Jarca u karijeri, a ovaj će to znati cijeniti. 

NAJBOLJI ZA SEKS: Rak.

Taj znak cijeni Jarčevu ekonomičnost, ali mu zamjera na hladnoći. No s vremenom, Jarac postaje otvoreniji, a seksualni odnosi sve burniji.

Vodenjak

NAJBOLJE KOMBINACIJE: 

Kad se susretnu Vodenjak i Ovan, tko koga više privlači teško je reći. Oboje su dinamični i poduzetni i odgovaraju si. Ni s vremenom se njihov zanos i ljubav neće ugasiti. Odlične odnose Vodenjak će imati i s Blizancima. Bit će to zabavan i zanimljiv par, a kako su oba znaka individualisti neće sputavati jedno drugog.

Ako se posvađaju, brzo se pomire i obnove povjerenje. Slično će biti i ako su u vezi s Vagom. Lijepo će se slagati i ako su u vezi sa Strijelcem. Znaju se dobro zabaviti i imaju sličan smisao za humor.

NAJBOLJI ZA SEKS: Lav.

U seksu su savršeni partneri. Iako različiti, spaja ih snažna kemija privlačnosti. Stalno ratuju, svađaju se i mire, ali ostaju zajedno do kraja jer ne mogu jedno bez drugog.

Ribe

NAJBOLJE KOMBINACIJE:

Jako dobro slaganje imat će s Bikom. Bit će to kvalitetna veza pod uvjetom da je Bik taj koji rješava sve probleme. Oboje su kućni tipovi i privrženi jedno drugom. Veza im odiše skladom, romantikom i nježnošću.

Vrlo emotivan odnos imat će se Rakom. Susretnu li se s Škorpionom, razumjet će se i bez glasnog izražavanja svojih želja. Jedina smetnja odnosu je to što su oboje ljubomorni, ali srećom brzo se pomire. 

NAJBOLJI ZA SEKS: Djevica.

Djevica će Ribi dati čvrst oslonac, a u krevetu će frcati iskre strasti. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku