Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najbolje mjesto za intiman razgovor je spavaća soba

Najbolje mjesto za intiman razgovor je spavaća soba
1

Mali znakovi pažnje, poput pripremanja doručka ili nježne masaže partneru šalju signale ljubavi, oni su baza za strastvene trenutke u krevetu

VIDEO

Nakon što usporedite piramidu seksa kakav imate s onim kakav biste htjeli, na prvi pogled jasno je što morate promijeniti. Najbolje mjesto za predlaganje maštovitih zamisli je krevet. Uz jutarnju kavu i novine malotko je spreman za misaoni tok koji vrvi  “prljavim detaljima”. Nekoliko dobrih zamisli između poljubaca u krevetu plodnije je tlo za ispunjavajuć ljubavni život. Druga mogućnost je zapisivanje na papiriće koji možete stavljati u šešir i izvlačiti “u posebnim prilikama”. Ne zaboravite zapisati u piramidu sve nove položaje koje želite iskušati.

>>Život bez neočekivanih situacija ubrzo postaje monoton, zato preuzmite stvar u svoje ruke i iznenadite partnera  novom seksualnom igračkom, striptizom (pa čak iako nemate smisla za ritam dobro ćete se zabaviti) ili  povedite strastvenu igru čim uđe u kuću.

>>Nema te predigre ili nove seksualne igrice koja će zakrpati odnos u kojem nedostaje komunikacije. Glavni sastojak dobrog seksa je osjećaj povezanosti koji se dobiva radom na vezi i otvorenim razgovorima. Između ljubavnih seansi, dok rade hormoni nježnosti, dobro je vrijeme i za iskreno ćaskanje.

>>Umjesto da kažete “Nemoj sad, djeca bi se trebala vratiti svaki  čas”  ili  “Moram spremiti stan, gosti dolaze za pola sata” prepustite se adrenalinskom  seksu na brzaka koji  će dodatno pojačati užitak. Ne inzistirajte na predigri niti očekujte najbolji orgazam u životu i ludo ćete se zabaviti s partnerom. 

>>Muškarci koji glačaju, peru suđe ili barem redovito vode “Cezara” u  jutarnju šetnju dobivaju više nježnosti  u krevetu, pokazuje kalifornijska studija. Žene imaju jače osjećaje prema muškarcima koji s njima dijele kućanske poslove jer se manje sukobljavaju, a to  oboje pokazuju i u krevetu.

>>Promjena ritma u glazbi stvara dinamiku, a jednako se postiže i u ljubavnom životu. Rutinu nježnog seksa  razbijte  strastvenim vođenjem ljubavi, a ako se češće prepuštate  usputnim nježnostima pridajte više pažnje dugim poljupcima i istraživanju parterovog tijela sporim, laganim dodirima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'