Obavijesti

Lifestyle

Komentari 150

Najbolji pokloni: Biku kuharica, Lavu novi gadget, Ribi album

Najbolji pokloni: Biku kuharica, Lavu novi gadget, Ribi album

Izbor poklona za vaše najdraže ponekad može biti iscrpljujuće iskustvo. Ali, svaki znak ima određene interese i sklonosti prema kojima ćete lako suziti izbor i darovati nezaboravni poklon

VIDEO

Ovan priželjkuje nešto od tehnologije

Ovan kao pravi vatreni i tvrdoglavi znak obožava originalne poklone, no nemojte se začuditi ako vam kaže da ne želi ništa. On zapravo gori od želje da dobije neki otkačeni poklon.

Imajte uvijek na umu njihov dinamičan stil života i to da su stalno u pokretu. Idealni poklon za tvrdoglavog Ovna je sat crvene boje, srebrni prsten ili narukvica, tenisice ili ulaznice za koncert ili neku sportsku utakmicu.

Bik će se oduševiti kuharicom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bik je kućni tip i uvijek će cijeniti poklone koji imaju uporabnu i praktičnu vrijednost. Oni obožavaju kuhati i prije svega jesti, pa su kuhinjske potrepštine te koje će zagrijati Bikovo srce. Idealni pokloni su kuharica, novo posuđe, šal i topla kapa, parfem ili umjetnička slika.

Blizanci očekuju nešto neponovljivo

Blizanci su kreativni i pustolovni pa njihovi pokloni moraju biti u skladu s njihovim otkvačenim životnim stilom. Vesele se otvaranju poklona, ali najviše će ih razveseliti oni originalni. Idealni pokloni za Blizance su mobitel, neki fora gadget, umjetnička slika, putovanje, otkvačena kapa ili nešto svjetlucavo.

Rak želi unikatan poklon

Rak je vodeni znak koji je jako emocionalan i sentimentalan, pa kod kupnje poklona trebate voditi računa i o tome. Raku je važno da se kod izbora poklona vidi da je netko razmišljao o njemu i onome što voli. Idealan poklon za Raka je otmjena večera s obitelji u njihovom omiljenom restoranu, dobro vino, cipele, vesta ili kasica prasica.

5 najsmješnijih: Rak vidi šalu u svemu, Strijelac preuveličava...
5 najsmješnijih: Rak vidi šalu u svemu, Strijelac preuveličava...

In pokloni su za Lava

Lav kao vatreni znak obožava sve što je in i što odiše glamurom. Najviše će se razveseliti ako dobije nešto što još nitko drugi nema. Idealni pokloni koje možete pokloniti Lavu je najnovija tehnologija poput novog programa ili aplikacije, odjevni predmeti s potpisom kreatora, ukrasne svijeće ili najnoviji album njihova omiljenog benda.

Djevica želi praktičan poklon

Djevice su praktične te će takav poklon i očekivati. No imajte na umu da ona uvijek zna što želi i da joj se pokloni koji nemaju svrhu neće svidjeti. Idealni poklon za pedantnu Djevicu su njezina omiljena knjiga, set za manikuru, priručnik o zdravom životu, sat, umjetnička slika ili stalak za začine.

Elegantan poklon oduševit će Vagu

Vaga prije svega voli sve što lijepo izgleda. No nemojte zaboraviti njezinu prevrtljivu narav i nemojte se začuditi ako joj je danas poklon super, a već sutra joj se ne sviđa. Zato kupite nešto elegantno i jednostavno - svevremeno. Idealni pokloni za Vagu su klasične naušnice, elegantni šal ili rukavice, kravata, skupa krema ili lijepi izlet.

Škorpion su tajnoviti oko poklona

Škorpioni su misteriozni i rijetko kada će odati što žele. Njega je teško zadovoljiti običnim poklonom, zato uvijek treba tražiti nešto što je neuobičajeno i originalno. Idealni poklon za Škorpiona su egzotična životinja, kvalitetno vino, dobra knjiga o dalekom i nepoznatom, enciklopedija ili mirisne svijeće.

Zaljubljeni horoskop: Znakovi koji će odati da mu se sviđate
Zaljubljeni horoskop: Znakovi koji će odati da mu se sviđate

Putovanje je idealan poklon za Strijelca

Strijelac obožava stalno biti u pokretu ili na nekom drugom mjestu. Zato je za njega najbolji poklon neko putovanje, bez obzira da li je ono u susjedni grad ili državu. Idealni pokloni za Strijelca su role, putovanja, putopisi, bicikl ili ulaznice za koncert.

Praktične stvari poklonite Jarcu

Jarci su ambiciozni te jako vole svoj posao pa priželjkuju da njihov poklon ima veze s time. Voli korisne i praktične poklone, zato odmah izbacite poklone za ukrašavanje kuće ili sobe. Idealni pokloni za Jarca su pidžama, novčanik, knjiga, pribor za brijanje, planer ili neku stručnu literaturu.

Oddity Central

Vodenjak želi otkačen poklon

Vodenjak je poseban znak što se tiče poklona. Originalan je i uvijek će očekivati i takav poklon. Nemojte se iznenaditi ako mu se ne svidi vaš poklon, on je jednostavno takav. Idealan poklon koji možete pokloniti otkačenom i izbirljivom Vodenjaku su ručni rad poput nakita ili šala, društvene igre, masažer, MP4, neobični ukrasi ili ulaznice za kazalište.

Ribe vole sentimentalne poklone

Ribe su sentimentalan znak koji ne vole skupe poklone. Nemojte ni u ludilu ostaviti na poklonu cijenu jer će se Ribe jako naljutiti na vas. Darujte im nešto što ima veze s vama i njima. Idealan poklon za Ribe su okvir za slike u kojemu je vaša zajednička fotografija, album prijateljstva, rokovnik, privjesak s omiljenim likom iz serije ili cipele.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru