Obavijesti

Lifestyle

Komentari 103

Najbolji prijatelji za svaki znak: Lav i Vodenjak su odličan par

Najbolji prijatelji za svaki znak: Lav i Vodenjak su odličan par

Blizancu najbolje odgovara netko sličan njemu samom, Škorpion žudi za dubokim, trajnim prijateljstvima, a Strijelac je veliki pustolov. Vodenjak se može odlično slagati sa više znakova

VIDEO

Ovan

Ovan je znak koji žudi za suprotnostima u najboljem prijatelju. Ovan je otvoren, aktivan, a ponekad i borbeni znak, pa bi prirodna suprotnost bila Vaga.

Bik

Ovom znaku je lako izgubiti glavu, bilo da je u oblacima ili se radi o njegovoj naravi. Zato Biku treba netko tko mu može pomoći da ostane u realnosti poput Djevice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

04:19

Blizanci

Blizancu najbolje odgovara netko sličan njemu samom. On je kao leptirić koji ide od cvijeta na cvijet, društven je i želi da mu i prijatelji budu takvi. Najidealniji prijatelji za njega su drugi Blizanac i Vodenjak.

Rak

I ovo je znak koji se najbolje slaže sa sličnome sebi, drugim Rakom. Ipak, zanimljive veze zna stvarati i sa ljudima koji su mu zodijačka suprotnost, onima rođenima u znaku Jarca. 

Fotolia

Lav

Lav i Vodenjak su dva izrazito karizmatična znaka zodijaka, tako da je im je sasvim prirodno napraviti snažan dvojac i družiti se. Ta dva znaka jednostavno se ne mogu oduprijeti tome da postanu prijatelji.

Zaljubljeni horoskop: Znakovi koji će odati da mu se sviđate
Zaljubljeni horoskop: Znakovi koji će odati da mu se sviđate

Djevica

Djevica voli kada može brinuti i biti od koristi svojim prijateljima, posebno ako se radi o emocionalnoj podrški. Zbog toga se najbolje slaže sa osjetljivim Rakom i odanim Bikom. 

Vaga

Vaga je vrlo blagi znak, lako se sprijateljuje i voli imati prijatelje uz koje se može opustiti. Uz to, voli kada joj se ljudi dive. Najidealniji prijatelj ljudima rođenima u ovom znaku je Bik jer je to milostiv i ljubazan znak.

Škorpion

Škorpion žudi za dubokim, trajnim prijateljstvima. On želi bolje upoznati svoje prijatelje nego bilo koji drugi znak. Budući da je strastveni prijatelj, ovaj znak je najkompatibilniji sa onima koji dijele tu kvalitetu, a to su Ribe.

Strijelac

Strijelac je veliki pustolov, a kao takvom, potrebni su mu prijatelji koji su uvijek spremni za akciju. Zato su Vodenjak i Ovan najbolji prijatelji za ovaj znak. 

Na ovo vaš horoskopski znak nikad, baš nikad, neće pristati
Na ovo vaš horoskopski znak nikad, baš nikad, neće pristati

Jarac

Jarac se teško slaže sa većinom ljudi. Ovaj znak ima potrebu pronaći nekoga tko ga razumije i otvoren je za njega, ali i tko će ga potaknuti da se sam otvori. Djevica je idealan prijatelj jer imaju slične poglede na život, vole biti uspješni. 

Vodenjak

Vodenjak se može odlično slagati sa više znakova. Voli se družiti sa onima koji znaju cijeniti njegovu inteligenciju i njihov živahan duh. Dobro se slažu sa Ovnom i Lavom jer cijene Vodenjakovu sposobnost postavljanja trendova, a Blizanci  i Ribe ga obožavaju zbog kreativnosti. 

Ribe

Ribe i Vodenjak se dobro slažu jer oboje imaju tendenciju da budu slobodnog duha. Drugim znakovima može biti teško razumjeti Ribe jednako duboko kao što ih razumije Vodenjak, prenosi Reader's Digest.

NE TREBA IM VJEROVATI: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, iako će vas na prvu prevariti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru