Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Najboljih 10 modela čizmica do 500 kuna: Sve su prekrasne!

Najboljih 10 modela čizmica do 500 kuna: Sve su prekrasne!
1

Paleta je raznolika, tu su crni i bijeli modeli, ali i razne nijanse poput nježno plave i električne ružičaste. Modna sfera ove sezone obožava i životinjski uzorak, posebno onaj zmijski, na finu potpeticu.

VIDEO

Čizmice po super cijeni odličan su ulov jer ih nosimo gotovo čitave godine i to ne samo na dnevne, već i na malo ozbiljnije i svečanije kombinacije. Potpetice su tanašne ili blok, jer taj oblik i dalje je u trendu, a boje razne, od crne i nebeskih pastela do lude roze. Lakirane su idealne za skorašnje kišne dane, a visoke kaubojke super će izgledati uz neku boho haljinu. Grunge je očit u crnim formama s debelim potplatima, a ako ste za nešto drugačije, tu je model s metalik vrhom. Ljubiteljice animalnog motiva snimit će model zmijskog uzorka.

ASOS DESIGN

Pastelne Asos Design Expression čizmice imaju detalj koji podsjeća na korzet te su inspirirane Viktorijanskim dizajnom. Cijena im je na Asosu samo 297.80 kn.

Zara

Boje bombona podižu svaki outfit, a jarka ružičasta pravi je način da osvježite dosadan sivi dan. Ove čizmice dočekat će i proljeće te uživati u društvu lepršavih komada. Do onda će se slagati sa sivim kaputima i traperom. Cijena: 249 kn u Zari.

H&M

Crne i glomazne, inspirirane grunge trendom s početka devedesetih, ove čizme dobile su dozu visokog sjaja. Idealne uz neko odijelo ili sako i traperice, kao stilski kontrast. Cijena: 360 kn, H&M.

Reserved

Bijele su čizmice nedavno dobile vlastiti mikro trend, jer su postale toliko popularne da ih danas ima gotovo svaki high-street brend. I ne misle se povući. Cijena: 349.90 kn, Reserved

Čizmice H&M

Romantične nijanse poput blage zelene, na granici s plavom, pojavljuju se i na chic modnim dodacima. Najljepše su na minimalističkom dizajnu, bez ukrasa. Cijena: 446,56 kn, H&M

Public Desire Libby


Na Asosu se kriju i ove zmijske ljepotice: Public Desire Libby čizmice za 297.80 kn. Stabilna blok peta i popularni životinjski uzorak odlična su najava proljetnih trendova.

Stradivarius

Stradivarius kaubojke za 449.90 kn kao stvorene su za skorašnje festivale. Idealne su za skinny jeans, lepršave boho haljine i sve one krojeve koji podsjećaju na Divlji Zapad. Ali da, treba ih isprobati i na nešto ozbiljnije poput strogog sakoa.


Kako ne bi bile sasvim jednostavne, ove čizmice imaju metalik vrh koji im daje rokersku notu. Nedavno su se među trendove smjestile te čizme s perforacijama, ispod kojih se vidi koža, ali fora su i u kombinaciji s nekim ludim čarapama s uzorkom. Model Raid Opal dostupan je na Asosu za 297.80 kn.

Zara


Lak je zahvalan u kišnim danima, ali i kad trebate neku stylish cipelu koja uvijek djeluje elegantno. Ove Zarine djeluju kao da su od stakla, no nisu tako fragilne. Ali im je popetica super-udobna. Cijena: 299 kn.

Reserved

Siva klasika uvijek prolazi. Naročito kad je outfit u bojama ili naprosto treba neku baznu cipelu da zaokruži kombinaciju. Ovo je model Reserved, po cijeni od 249,90 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti