Obavijesti

Lifestyle

Komentari 72

Najčešće pogreške koje radite, a zbog kojih ste možda 'single'

Najčešće pogreške koje radite, a zbog kojih ste možda 'single'
1

Naučite kako otvoriti srce, osloboditi se strahova i sumnji te pronaći istinsku ljubav. Objasnit ćemo neke od najčešćih razloga zbog kojih možda još nemate dečka

VIDEO

Biti single može biti odlično. Možete raditi što god želite i kad god to želite, a opet se možete družiti i s prijateljicama cijelo vrijeme. Niste vezani ni za koga i nikome ne morate objašnjavati svoje postupke. Ako želite baš danas ići van s prijateljima, ne morate se opravdavati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kemija ljubavi 01:17

Svi su ponekad poželjeli biti u sretnoj vezi. Vikend je. Vaše prijateljice imaju planove s dečkima. Ići će u kino ili se družiti doma kod jednog od njih, možda odu i u kazalište. A vi? Vi ste sami i ne prođe dugo da se počnete pitati zašto? Zašto niste u vezi? Jeste li stvarno iskreno sretni kao single ili birate krive dečke za vezu? Nema jednostavnog odgovora, ako ste to pomislili. Nekad je na neka pitanja lakše odgovoriti nego na druga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Objasnit ćemo neke od najčešćih razloga zbog kojih možda još nemate dečka.

Negativnost je vaša mana

Morate li pobijediti u svakoj prepirci? Volite se svađati ili uvijek imate obrambeni stav? Nikad ne dajete komplimente i teško vas je zadovoljiti? Ako da, moguće da je upravo stav glavni problem. Koliko god dobro izgledali, svojim karakterom možete otjerati dečke. Ako mu uvijek govorite da ništa što napravi nije dobro, pobjeći će. Ako ne želite pričati o stvarima koje ga zanimaju, pobjeći će. Nemojte uvijek biti ratoborni i nakon jedne njegove krive riječi započeti prepirku. Ako vam se sviđa, pokažite mu. 

Previsoka očekivanja su put do single statusa

Super je imati visoke standarde. No ponekad očekujemo previše. Koja je razlika? Normalni zahtjevi su da želite da vas poštuje, bude iskren i pristojan. Previsoka očekivanja su da mora biti visok bar 1,85 metara, imati motor i uvijek love u džepu za vaše zahtjeve. Sreća se ne kupuje novcem. Možda ste nekad i upoznali super dečka, ali ga niste prepoznali zbog 'krive' boje kose. Otvorite oči i spustite očekivanja.

Što sve možete očekivati kada ste u ljubavnoj vezi s empatom
Što sve možete očekivati kada ste u ljubavnoj vezi s empatom

Niste jedini koju je povrijedio

Netko vas je povrijedio ili ostavio. Niste jedini kojem se to dogodilo. Što je bilo, bilo je i ništa više ne možete napraviti. Kad podignete zidove, nitko ne može doprijeti do vas. Kako biste onda uopće i mogli naći nekog? Nemojte razmišljati o bivšem jer će drugi imati osjećaj da se moraju boriti protiv nevidljivog protivnika. Ako niste spremni ostaviti uspomene, nemojte ni tražiti vezu.

Vrijeme liječi sve rane pa će tako i vašu. Kada ste spremni, vratite se u igru. Ne moraju svi biti ‘vezani’. I zapamtite - dečki vole hrabrost i samopouzdanje, to je uvijek seksi. Također, nemojte se bojati prva prići dečku koji ti se sviđa. Možda se iznenadite!

Trčanjem za pogrešnim gubite vrijeme

Zgodan je, simpatičan, sportski tip, omiljen u društvu. Dečko kojeg svaka cura želi. I upravo to je i dio problema. Ako želite dečka za kojim sve cure ‘sline’, želite li njega ili da su druge cure ljubomorne na vas? Ti dečki su isto sto posto svjesni da mogu biti s kojom god curom žele. Možda vam se sviđa dečko najbolje prijateljice. To nikad dobro ne završi. Možete uništiti prijateljstvo zbog nečeg u što niste ni sigurni da će se dogoditi.

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Najčešće pogreške single ljudi:

1. Kad ste premladi, mislite da je najlakši način da ‘ulovite’ dečka - seks. Ako mu odmah sve date, neće vas poštovati i neće se dugo zadržati.

2. Dečki ne vole cure koje tračaju i prosuđuju druge cijelo vrijeme. To im je iscrpljujuće i ne osjećaju se ugodno u njihovom društvu.

3. Osjetite očaj čim vas pogleda. Riješite se tog osjećaja jer nije privlačan ni vama ni drugima. Vjerujte, svi primjećuju vaše promjene raspoloženja.

4. Ne možete nikad biti sami. Zašto ne, upravo jeste i nije tako loše, zar ne? Single status nije nikakva kazna. Zapamtite to!

5. Niste sretni sama sa sobom. Kako onda očekujete da drugi budu s vama? 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...