Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Najljepše plaže za kućne ljubimce na Hrvatskoj obali

Najljepše plaže za kućne ljubimce na Hrvatskoj obali

Odlazak na godišnji s ljubimcima više ne mora biti problem. Svake godine, sve više mjesta u ponudi ima i plaže za kućne ljubimce, kao što je Crikvenica, Krk, Split i Dubrovnik...

VIDEO

Zaton, Zadar

Pješčana plaža u Zatonu, smještena u blagoj uvali, nalazi se unutar istoimenog turističkog naselja u vlasništvu Turisthotela, udaljenog 16 kilometara od centra Zadra, u smjeru Nina. Nositeljica je Plave zastave, što podrazumijeva visok standard čistoće mora, uređenosti, sigurnosti i kvalitete opremljenosti plaže.

Poseban dio plaže uređen je za osobe s invaliditetom, a ima i izdvojen dio za kućne ljubimce. Na samoj plaži čitav je kompleks restorana, plažnih barova, pizzerija, grill-restorana, objekata brze prehrane, suvenirnica, trgovina, slastičarnica.

Duilovo, Split

Luksuzno kupalište za pse

Prva uređena plaža za kupače sa psima nudi tuševe, svlačionice, kućice kao šatore, a postavljeni su i stalci s vrećicama za otpad te zdjelice za otpad.

Njivice, Krk

Jako dobro uređena plaža za pse, vjerojatno i najstarija u Hrvatskoj. Krčani su ponosni i na nju te na još četiri druge na otoku.

 

Podvorska, Crikvenica

 

#dog #beach and #bar in #crikvenica #croatiafullofdogs 🐶❤

A post shared by Riviera Crikvenica (@crikvenica_croatia) on

Nedavno je ocijenjena kao najbolja pseća plaža za životinje u Hrvatskoj. Prioritet su očuvanje okoliša te dobra i pozitivna atmosfera.

Kostrena, Rijeka

Jako lijepa prirodna plaža rezervirana je za goste i domaće s ljubimcima. U Rijeci su izdvojena još i područja na Kantridi i Pločama.

Vartalac, Komiža

Jedina plaža vulkanskog podrijetla na Jadranu okružena je drvećima agave, a na njoj vaš kućni ljubimac može uživati u besprijekorno čistom moru, ali i utažiti žeđ na prirodnome izvoru blizu plaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju