Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najprodavaniji svjetski krimi romani za samo 29,90 kn!

None Foto: Mozaik knjiga

Svakog petka na svim kioscima i ostalim prodajnim mjestima potražite svjetske bestsellere poznate autorice krimi romana Mary Higgins Clark

I ovo proljeće 24sata svoje je čitatelje odlučio počastiti pravom poslasticom - najprodavanijim svjetskim krimi romanima! Autorica knjiga koje možete nabaviti na kioscima poznata je američka spisateljica Mary Higgins Clark. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, ova je uspješna žena prodala preko 80 milijuna primjeraka svojih knjiga, no put do uspjeha nije bio posut ružama - inspiraciju za svoje romane vrlo je lako mogla pronaći u svojem zanimljivom životu. U dobi od samo 37 godina ostala je udovica i borila se da osigura kruh na stolu svoje četvero djece. Ali Mary Higgins Clark bila je jaka žena i nije se predavala. Počela je pisati kratke priče. Šest je godina pokušavala prodati svoju prvu priču - primila je ukupno 40 odbijenica od raznih izdavačkih kuća, a 1956. prodala je prvu priču za samo 100$. Prvi krimi roman „Where are the children?" prodala je kada je već imala 48 godina za samo 3000 $ - knjiga je odmah postala bestseller, pa je za iduću, 2 godine kasnije, dobila honorar od 1,5 milijuna $.

Ekskluzivno uz 24sata možete nabaviti 4 napeta romana ove autorice: "Po cijelome gradu", "Ponovni susret", te "Druga prilika" koji izlazi 18. travnja i "Cijelu dugu noć" koji izlazi 25. travnja. Svaku od knjiga, koje zasigurno nećete moći ispustiti iz ruku, nabavite za samo 29,90 kn na svim kioscima i ostalim prodajnim mjestima.

Komentiraj, znaš da želiš!