Obavijesti

Lifestyle

Komentari 117

Najseksi horoskopski znakovi: Škorpion je na vrhu ljestvice

Najseksi horoskopski znakovi: Škorpion je na vrhu ljestvice

Jarci nisu loši ljubavnici, ali su strašno zahtjevni kod izbora partnera, a Blizanci mogu biti jako strastveni ako znate kako ih uzbuditi, još ako znate što vole u krevetu...

VIDEO

12. Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su po prirodi usamljenici te im treba puno vremena da se nekome otvore, čak i partnerima. To jako oprezno i rezervirano ponašanje je glavni razlog zašto je Vodenjak zadnji na listi seksepilnih znakova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:19

11. Jarac

Jarci nisu loši ljubavnici, ali su strašno zahtjevni kod izbora partnera. To često dovodi do 'vakuuma' između njih i potencijalnih partnera. 

Fotolia

10. Bik

Pasti na Bika može biti najbolja ili najgora stvar koja se čovjeku može dogoditi. Iako su jako odani, što je veliki plus kod izbora partnera, njihova tvrdoglavost strašno odbija i zna dovesti do nesporazuma s partnerom, kao i do dosadnih 'fizičkih iskustava'. 

9. Djevica

Djevica može biti pravi manijak kada je u pitanju intimnost s partnerom zbog svih tih sitnih detalja koje opsesivno mora pratiti i time potpuno uništiti doživljaj, piše The Minds Journal. Na drugu stranu, Djevica je jako brižna i nježna prema partneru. 

Kako ih zavesti? Rakovi vole nježnosti, Lavovi komplimente
Kako ih zavesti? Rakovi vole nježnosti, Lavovi komplimente

8. Vaga

Vaga bi mogla biti jedna od najkreativnijih i najstrastvenijih znakova da ne postoji mali problem - posesivnost. Strast koja je pokreće u krevetu ju pokreće i u ljubomori te se to često zna pretvoriti u pretjeranu potrebu za pozornošću, što na kraju partnera može izluditi. 

7. Blizanci

Oni mogu biti jako strastveni ako znate kako ih uzbuditi. Ako znate što vole u krevetu i možete 'se sinkronizirati s njima', doživjet ćete fantastično senzualno iskustvo. 

themoviedb.org

6. Strijelac

Istraživačka i avanturistička priroda Strijelca nije ograničena samo na životne prilike. Ako ste u krevetu sa Strijelcem, možete očekivati 'neočekivano' i iskustvo koje teško da ćete s ikim drugim moći ponoviti. Ali, i sa zločestim osmjehom na licu.

5. Rak

Rak je vrlo strastven i emocionalan i to je dobro izraženo kada je u krevetu. S njim, seksualno iskustvo je poput vlaka smrti u zabavnom parku - bit će vrhunaca i padova, većih nego što ste ih mogli zamisliti. 

Bliska budućnost: Škorpionu se smiješi avantura, a Lavu novac
Bliska budućnost: Škorpionu se smiješi avantura, a Lavu novac

4. Lav

Lav je žestok i dominantan, a njegova strast i moć u krevetu kod partnera potiče želju da se što prije vrate u spavaću sobu. Međutim, Lav je sklon narcisoidnosti koja može uništiti sve senzualne trenutke u krevetu. 

3. Ovan

Pripadnici ovog znaka su strastveni i senzualni partneri, a u kombinaciji sa željom da izluđuju svoje partnere užitak u krevetu mogu podići na nevjerojatne visine. Na drugu stranu, ta njihova potreba za igrom može dovesti i do razočaranja, ovisi s kakvim su partnerom. 

Unleashed desire.

2. Ribe

Staromodni romantičari, pripadnici ovog znaka će oduševiti partnere senzualnim zavođenjem i nezaustavljivom strašću. Njihova zavodljiva priroda i sposobnost da se prilagode će oduševiti partnera.

1. Škorpion

Nitko ne zna bolje voljeti od Škorpiona. On je najstrastveniji i najintenzivniji partner od svih. S njima, čovjek će se uvijek osjećati kao u raju i nadati se da će romansa trajati vječno.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno