Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Nakon ljubavnih brodoloma je postala savjetnica za prekide

Nakon ljubavnih brodoloma je postala savjetnica za prekide
1

Dvije godine nakon raskida zaruka radila je na sebi. Tada je shvatila da želi pomoći ljudima koji prolaze ono što je i ona prolazila nakon svakog prekida. Osmislila je program i postala savjetnica za prekide

VIDEO

Natalia Juarez (37) prije 12 godina prekinula je sedmogodišnju vezu s dečkom. Nakon prekida svakodnevno su se čuli i često viđali i zbog toga je bolo jako teško je bilo krenuti dalje. No, godinu dana kasnije upoznala je novog muškarca i prekinula komunikaciju s bivšim.

Toliko se zaljubila da se nakon samo šest mjeseci zaručila i dvije godine kasnije preselila s novim muškarcem u inozemstvo. Nakon promjene sredine, postala je nezadovoljna vezom i primjećivala sve više razlika između novog odabranika i sebe. Osim toga, shvatila je da je on posesivan i kako je kontrolira.

'Veze se trebaju temeljiti na kompatibilnosti'

Nakon tog prekida Natalia je dvije godine radila na sebi. Tada je, kaže, shvatila da želi pomoći ljudima koji prolaze ono što je ona nakon svakog prekida. Osmislila je program i postala, kako sama sebe naziva, savjetnica za prekide i doktorica za slomljena srca.

- Od mladosti sam bila fascinirana ljudskim odnosima. Velika prekretnica bio je prekid zaruka. Moje veze u dvadesetima bile su strastvene, ali dramatične - rekla je Natalia.

'Doktorica za slomljena srca' pomaže ljudima tijekom teškog perioda nakon prekida. Neke savjetima usmjerava i daje potporu u nastojanjima da ponovo preuzmu kontrolu nad svojim emotivnim životom, a drugima pak pomaže da ponovo osvoje svoje bivše partnere.

Objasnila je kako joj je najveća greška bila ta da su se veze temeljile na fizičkoj privlačnosti, a ne na kompatibilnosti. No, neuspjele veze pomogle su joj da postane 'savjetnica za prekide'.

- Iako imam puno klijenata sa svima osobno radim i oni zaista cijene moje osobno iskustvo i vjeruju mi jer znaju da sam bila u njihovoj koži. Kao 'doktorica za slomljena srca', prolazim s ljudima kroz cijeli spektar raskida. Pomažem muškarcima i ženama da se oporave od teških prekida ili razvoda. Pomažem, uglavnom muškarcima, da ponovo osvoje svoje bivše partnerice ili da se opet ohrabre početi izlaziti s novim ljudima - objasnila je neke od ciljeva svojih savjetovanja. 

- Klijenti dolaze k meni u ured ili se čujemo pozivom i videopozivom. Nakon što saznam kakve su njihove veze, izazovi s kojma se nose i ciljevi koje bi htjeli postići, zajedno s klijentom radim na 'ratnom planu' kako će to sve odraditi - kaže Natalia.

Učila je o radu s ljudima i savjetovanju u više različitih škola te je nakon toga osmislila savjetodavni program čiji cilj je bio pomoći muškarcima i ženama da se nose s ljubavnim problemima i u što kraćem roku zaliječe slomljeno srce.

Spavao je s prijateljicom svoje supruge: Dala mi je 'blagoslov'
Spavao je s prijateljicom svoje supruge: Dala mi je 'blagoslov'

'Ljudi kažu da sam im spasila život'

- Uspjela sam spasiti više brakova i veza sa svojim savjetima - pohvalila se Natalia koja je ponovno pronašla partnera s kojim tri godine ima zdrav odnos. Uz sve što je naučila, u savjetovanju koristi i osobno iskustvo jer joj je svaki prekid donio novo znanje.

Najviše ju vesele povratne informacije klijenata.

Sulude poruke od bivših: 'Imaš novog ljubavnika, koliki mu je?'
Sulude poruke od bivših: 'Imaš novog ljubavnika, koliki mu je?'

'Nakon prekida brinite o sebi'

- Najčešće mi kažu da sam im spasila život i kako bez mene sigurno ne bi mogli preživjeti prekid. Govore i da sam im kasnije otvorila oči te omogućila da ponovo otkriju ljepotu veze - priča i dodaje kako trenutno piše knjigu sa ljubavnim savjetima.

Najvažniji korak nakon prekida je da naučite cijeniti sebe i brinuti se o sebi.

- Dajte si vremena da dođete k sebi. Nije važno jesu li to tjedni ili mjeseci. Tako ćete prirodno izliječiti prekid. Koliko god bilo teško, nemojte zaboraviti da to može biti ogromna prilika da se razvijete - savjetuje Natalia.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'