Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon ljubavnih brodoloma je postala savjetnica za prekide

None Foto: Instagram

Dvije godine nakon raskida zaruka radila je na sebi. Tada je shvatila da želi pomoći ljudima koji prolaze ono što je i ona prolazila nakon svakog prekida. Osmislila je program i postala savjetnica za prekide

Natalia Juarez (37) prije 12 godina prekinula je sedmogodišnju vezu s dečkom. Nakon prekida svakodnevno su se čuli i često viđali i zbog toga je bolo jako teško je bilo krenuti dalje. No, godinu dana kasnije upoznala je novog muškarca i prekinula komunikaciju s bivšim.

Toliko se zaljubila da se nakon samo šest mjeseci zaručila i dvije godine kasnije preselila s novim muškarcem u inozemstvo. Nakon promjene sredine, postala je nezadovoljna vezom i primjećivala sve više razlika između novog odabranika i sebe. Osim toga, shvatila je da je on posesivan i kako je kontrolira.

'Veze se trebaju temeljiti na kompatibilnosti'

Nakon tog prekida Natalia je dvije godine radila na sebi. Tada je, kaže, shvatila da želi pomoći ljudima koji prolaze ono što je ona nakon svakog prekida. Osmislila je program i postala, kako sama sebe naziva, savjetnica za prekide i doktorica za slomljena srca.

- Od mladosti sam bila fascinirana ljudskim odnosima. Velika prekretnica bio je prekid zaruka. Moje veze u dvadesetima bile su strastvene, ali dramatične - rekla je Natalia.

'Doktorica za slomljena srca' pomaže ljudima tijekom teškog perioda nakon prekida. Neke savjetima usmjerava i daje potporu u nastojanjima da ponovo preuzmu kontrolu nad svojim emotivnim životom, a drugima pak pomaže da ponovo osvoje svoje bivše partnere.

Objasnila je kako joj je najveća greška bila ta da su se veze temeljile na fizičkoj privlačnosti, a ne na kompatibilnosti. No, neuspjele veze pomogle su joj da postane 'savjetnica za prekide'.

- Iako imam puno klijenata sa svima osobno radim i oni zaista cijene moje osobno iskustvo i vjeruju mi jer znaju da sam bila u njihovoj koži. Kao 'doktorica za slomljena srca', prolazim s ljudima kroz cijeli spektar raskida. Pomažem muškarcima i ženama da se oporave od teških prekida ili razvoda. Pomažem, uglavnom muškarcima, da ponovo osvoje svoje bivše partnerice ili da se opet ohrabre početi izlaziti s novim ljudima - objasnila je neke od ciljeva svojih savjetovanja. 

 

I feel such a calm intensity moving into 2019 🔥 After so many years of building (and rebuilding) it's refreshing to feel rooted in my relationships, in my work, and in my sense of home. Moving into 2019, one of the biggest shifts I'm making is to intentionally create powerful partnerships. The last two years, I've had my head down, hustling with little downtime. I’m done trying to do it on my own, and I'm looking forward to creating great things with great people!!💫 . How about you? What's the big shift you're sensing this year? . 📸: Thank you @vika.vine for capturing me in my natural habitat 😘 #lifestylephotoshoot #thebreakupcoach #coachlife #entrepreneurlife #breakuprecovery #breakupcoach #getyourexback #infidelityrecovery

Objavu dijeli NATALIA JUAREZ 🖤 (@thebreakupcoach)

- Klijenti dolaze k meni u ured ili se čujemo pozivom i videopozivom. Nakon što saznam kakve su njihove veze, izazovi s kojma se nose i ciljevi koje bi htjeli postići, zajedno s klijentom radim na 'ratnom planu' kako će to sve odraditi - kaže Natalia.

Učila je o radu s ljudima i savjetovanju u više različitih škola te je nakon toga osmislila savjetodavni program čiji cilj je bio pomoći muškarcima i ženama da se nose s ljubavnim problemima i u što kraćem roku zaliječe slomljeno srce.

ISPOVIJEST Spavao je s prijateljicom svoje supruge: Dala mi je 'blagoslov'

'Ljudi kažu da sam im spasila život'

- Uspjela sam spasiti više brakova i veza sa svojim savjetima - pohvalila se Natalia koja je ponovno pronašla partnera s kojim tri godine ima zdrav odnos. Uz sve što je naučila, u savjetovanju koristi i osobno iskustvo jer joj je svaki prekid donio novo znanje.

Najviše ju vesele povratne informacije klijenata.

Thinkstock NEKI NE ZNAJU GRANICU... Sulude poruke od bivših: 'Imaš novog ljubavnika, koliki mu je?'

'Nakon prekida brinite o sebi'

- Najčešće mi kažu da sam im spasila život i kako bez mene sigurno ne bi mogli preživjeti prekid. Govore i da sam im kasnije otvorila oči te omogućila da ponovo otkriju ljepotu veze - priča i dodaje kako trenutno piše knjigu sa ljubavnim savjetima.

Najvažniji korak nakon prekida je da naučite cijeniti sebe i brinuti se o sebi.

- Dajte si vremena da dođete k sebi. Nije važno jesu li to tjedni ili mjeseci. Tako ćete prirodno izliječiti prekid. Koliko god bilo teško, nemojte zaboraviti da to može biti ogromna prilika da se razvijete - savjetuje Natalia.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (3)
  • Koga to ona folira...Dve veze od skoro deset godina,i ona sad neko ko je kompetentan da savetuje druge,ma da važi kako da ne...

    21. 4. 2019,   13:20
  • Za zdravu vezu treba dvoje zrelih i odgovornih partnera .

    21. 4. 2019,   07:02