Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon spontanog pobačaja, on joj rekao da uopće ne želi djecu

Dugo je mislila da ne može imati djecu zbog bolesti, a onda je zatrudnjela i, nažalost, imala spontani pobačaj, a ono što je još gore bio je komentar njezinog partnera na cijelu situaciju

Bila sam presretna kad sam ostala trudna, iako nismo planirali. Mislila sam da ne mogu imati djecu jer imam endometriozu (bolest u kojoj tkiva koja normalno oblažu unutrašnjost maternice, počinju rasti izvan nje, a žene koje je imaju su najčešće neplodne). Kad sam ostala trudna, dečko mi je rekao 'Pa barem sad znaš da ipak možeš imati djecu', požalila se žena.

Foto: Dreamstime

Pobacila je kad je bila u desetom tjednu trudnoće i bila je jako uzrujana oko toga, a potom joj je dečko jasno dao do znanja da nikada nije ni želio djecu.

QUINTUPLET FAMILY SAD: DIJELE TRIKOVE S RODITELJIMA Imaju sedmero djece i puni su ideja koje im olakšavaju život

Deidre savjetuje:

- Žao mi je što ste izgubili dijete. Ali isto tako mi je žao što vaš dečko nema osjećaje i što je tako reagirao. Najbolje je da ubuduće koristite kontracepcijske pilule dok ne budete sigurni da želite djecu i pronađete nekoga tko ih također želi - poručila je Deidre, piše The Sun.

Komentari (14)
  • Ne razumijem. Čovjek je imao najbolju namjeru. S obzirom da si imala spontani pobačaj i očito postoji mogućnost da više nikad ne zatrudniš i rodiš dijete kako bi ti ublažio bol i osjećaj neadekvatnosti rekao ti je da djecu nije ni želio kako bi ti olakšao da se ne osjećaš manje vrijednom ili njemu na teret.....prevedeno rečeno 'ti si mi bitna, a ne djeca'.

    24. 7. 2019,   06:40
  • Sumnja da nije njegovo pa vise neces!

    24. 7. 2019,   05:34
  • Odlučnost i odgovornost s jedne strane i nežnost i pažnja s druge strane - to su ključevi prema srcu voljene žene . Ako toga nema neka se tornja odakle je došao .

    23. 7. 2019,   22:15