Obavijesti

Lifestyle

Komentari 68

Nakon što se riješe ljubomore, Vage će biti puno zadovoljnije

Nakon što se riješe ljubomore, Vage će biti puno zadovoljnije
1

Prva polovica godine donosi puno više uživanja u ljubavi i mogućih prilika, dok je druga nešto nestabilnija. No i to će se smiriti kad se zelene oči ljubomore ugase

VIDEO

Napokon ste se riješili dugotrajnog nepovoljnog Saturnovog utjecaja u vašem znaku, koji vas je prošlih godina stavljao na razne kušnje. Možda ste izašli iz loše veze ili braka i sada ćete u 2013., biti spremniji za nove ljubavne pobjede. A njih će zasigurno i biti, osobito u prvoj polovini godine, dok je drugi dio godine nešto nestabilniji i tražit će od vas smireniji pristup i kontrolu nad osjećajima. Klonite se nepotrebne ljubomore jer za nju nećete imati realnog razloga, a svemu će biti kriva vaša sklonost preuveličavanju.

Slobodne Vage

Veljača je mjesec pozitivnih ljubavnih preokreta, pa nije isključeno da se zaljubite preko ušiju. Nova će vas simpatija privući atraktivnim izgledom, ali i svojim intelektualnom razigranošću zbog čega vam s njom nikad neće biti dosadno. Ljubomore i nepovjerenja pričuvajte se u drugoj polovini ožujka i prvoj polovini travnja, kada biste svoju simpatiju mogli iritirati prevrtljivim ponašanjem. Svibanj samcima donosi ljubav koju će upoznati bilo na školskim hodnicima, putovanju, zabavi ili putem interneta. 

U lipnju ćete se možda nesretno zaljubiti, no već u srpnju prilike će se okrenuti u vašu korist, a odlazak na zasluženi godišnji odmor pokazat će se sjajnom prilikom da se zabavite i steknete nova poznanstva. U prvoj polovini kolovoza nećete se moći pohvaliti dobrom sposobnošću procjenjivanja, stoga se u nove veze upuštajte s povećanom dozom opreza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od 17.8. do 11.9. udvarači će vam prilaziti češće nego inače, a fatalnim će se pokazati zgodni stranac, s kojim ćete se upustiti u strastvenu avanturu. Jesenji i zimski mjeseci bit će dosta prevrtljivi – ako ćete tada ući u novu vezu, morat ćete prelaziti preko partnerovog hirovitog ponašanja kako bi odnos opstao.

Zauzete Vage 

U prvoj polovini godine, osobito tijekom veljače, žene ovog znaka mogla bi iznenaditi neplanirana trudnoća. Dobro ćete se slagati s partnerom i lijepo nadopunjavati, no to isto se ne bi moglo reći za prvu polovinu travnja kada ćete se svađati oko sitnica. No strast u spavaće sobe vraća se u svibnju, pa ćete se često maziti i razmjenjivati nježnosti. U lipnju ćete od partnera mnogo očekivati, a pogotovo ako vam je ovo prvo zajedničko ljetovanje.

Neke mane i neslaganja mogle bi na neugodan način izaći na vidjelo, a možda ćete čak doznati nešto o voljenoj osobi što vam se neće svidjeti. Ipak, uz malo volje, uspjet ćete prevladati sve nesporazume. U srpnju te drugoj polovini kolovoza popravlja vam se raspoloženje, što će imati velik utjecaj na odnos s partnerom. Ostavit ćete sve nesuglasice iza sebe i zajedno uživati u ostatku ljeta. Zajedničke šetnje rivom i izlasci u restorane dat će vam pregršt tema za prepričavanje prijateljima jednom kad se vratite u svakodnevicu. 

Ulazak Venere u vama neskloni znak Jarca od 6. studenoga pa do kraja godine ističe potrebu da vodite bogati društveni život, no ne zaboravite u njega uključiti i voljenu osobu. Nastojte drugu stranu više uključivati u svoja zbivanja i nemojte dopustiti da se partner osjeća sam i zapostavljen.

Najbolji partner - Vodenjak

Vodenjak je osoba s kojom možete imati lijep i skladan odnos. Oboje ste društveni, volite izlaske, putovanja i zabave pa ćete rado dijeliti njegovu potrebu za uzbuđenjima i raznovrsnim životom. Vodenjak će vam davati dovoljno slobode i neće vas sputavati, a vi ćete upravo to najviše cijeniti kod njega.

Najgori partner - Jarac

S Jarcem ćete otežano postići stabilan odnos. Njemu ćete zamjerati da je krut i previše emocionalno zatvoren. Dok Jarac voli mir, rad, red i disciplinu, vama bi više odgovarao netko kome je do zabave i druženja. Smetat će vam njegova zaokupljenost sobom i poslovima, pa ćete dobivati premalo nježnosti i pažnje.

Najbolje razdoblje za ljubav:

  • Od 1. do 9. siječnja
  • Od 3. do 26. veljače
  • Od 10. svibnja do 3. lipnja
  • Od 28. lipnja do 22. srpnja
  • Od 17. kolovoza do 11. rujna
  • Od 8. listopada do 5. studenoga

Najlošije razdoblje za ljubav:

  • Od 10. siječnja do 2. veljače
  • Od 23. ožujka do 15. travnja
  • Od 4. do 27. lipnja
  • Od 23. srpnja do 16. kolovoza
  • Od 16. studenoga do kraja godine
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima