Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napadaju majku jer svojoj djeci kupuje stotine darova za Božić

Neke su mame komentirale koliko će joj vremena trebati za zamatanje poklona i poželjele joj sreću u tom poslu, no Kristy je brzo ušutkala one koji su ju napadali

Majka iz Australije je šokirala pratitelje i prijatelje kad je objavila fotografije na kojima pokazuje hrpu poklona koje je svojoj djeci kupila za Božić. Kristy Nowak je božićne darove za svoje troje djece spremila u 14 kuhinjskih ormarića. Poklone je kupila prije više od pet mjeseci, a kad ih je donijela doma, skoro su ispunili cijelu sobu. Platila ih je oko 1700 funti (nešto više od 14 tisuća kuna).

Foto: Facebook/24sata

- Napokon sam ispraznila božićne ormare da vidim što sam sve sakupila zadnjih mjeseci - napisala je Kristy pored snimke i fotografija gomile darova. Dodala je i kako je zaboravila spomenuti da 'mrzi zamatanje poklona'. 

ADVENT U ZAGREBU Božićna bajka u Zagrebu: Tunel Grič pretvoren u ledeni dvorac

- Zahvalna sam što imam sve ovo za svoja tri vraga, ali kv*agu - dodala je. Naišla je na divljenje jednih, ali i na kritike drugih mama.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- O Bože, nije li malo previše - napisala je jedna mama, a druga je dodala da je 'suludo kupovati toliko darova djeci'.

Neke su mame komentirale koliko će joj vremena trebati za zamatanje poklona i poželjele joj sreću u tom poslu. No Kristy je brzo 'ušutkala hejtere' i sama napisala da joj 'društvo neće uspjeti nametnuti osjećaj krivnje jer svoju djecu obasipa darovima'. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Društvo će vas pokušati uvjeriti da nešto nije u redu s tim da razmazite vlastitu djecu i nametnuti vam osjećaj krivnje zbog toga - napisala je. 

'Gospodin Savršeni' pred samim je finalom, a tko je vaš favorit: Hana, Iva ili Aleksandra?

Komentari (32)
  • na blagdanskom tripu

    19. 12. 2018,   15:19
  • Najveca sreca je kada su svi zdravi kada je cijela obitelj na okupu...kakvi pokloni, bacanje novaca svejedno se to brzo pokida ili izgubi zanimanje za to...

    19. 12. 2018,   14:02
  • Pa kaj? Pa neka ako moze, zasto i ne bi? I neko ce se naci i recti, da su zato djeca neodgojena! Ma nisu zbog toga, jer imaju "sve" neodgojena su i tista koja su siromasna! Ja ju podrzavam u tome, da trosi na djecu, bolje to ko na nekog drugog, a sto se tice hvale itd.e to joj nije trebalo🙃 kad djete naucis, da sreca nije izvor igracke, tad ga mozes i "razvajat" u materialnima stvarima.

    19. 12. 2018,   14:45