Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napokon znamo što ljubimci rade! Zabavan crtić otkriva tajne

Ostavili ste papuče u savršenom stanju kad ste izašli iz doma. Kad ste se vratili, niste ih mogli prepoznati. Sad postoji način na koji sa sigurnošću možete saznati što se točno dogodilo dok vas nije bilo

Jedno od pitanja koje muči sve vlasnike kućnih ljubimaca je što oni rade kad izađete iz kuće? Možda pale televizor i gledaju serije? Možda sjedaju za računalo i puštaju smiješnu kompilaciju mačaka na Youtube-u koje se boje krastavaca? A možda jednostavno psi jedu vaše papuče? 

Prije je bilo nemoguće saznati istinu. I iako je slinava papuča pričala svoju priču, niste mogli biti sigurni. Nikako. Pogotovo kad vas pogledaju te lijepe, velike, vjerne oči.

Dlake na krevetu? Nisu moje! Nisam ja!

Animirana komedija koja će se početi prikazivati u hrvatskim kinima u kolovozu, pokušava na humorističan način odgovoriti na pitanja koja zanimaju sve vlasnike kućnih ljubimaca: kakav život vode nakon što odemo na posao ili u školu svaki dan?

Komičarske zvijezde Louis C.K., Eric Stonestreet i Kevin Hart po prvi put se pojavljuju u animiranom filmu kako bi vjerno dočarali smiješne ljubimce.  

Radnja se odvija na Manhattanu gdje živi Max, ljubimac kojeg njegov vlasnik svakodnevno pazi i mazi. Njegov svijet se okreće naglavačke kad mu se u njegovom savršenom svijetu pridruži maleni mješanac Duke. Od tog trenutka dva mala psića u stalnoj su svađi, smišljajući razne smicalice. No, nakon što bijeli zeko počne okupljati vojsku napuštenih životinja, želeći se osvetiti svim sretnim ljubimcima i njihovim vlasnicima, priča se mijenja...

Rijetki uvid u skriveni svijet - i briga manje

Kada brinete o domu, djeci ili kućnim ljubimcima, dobro je imati jednu brigu manje. Osim što nas uvijek zanima valjaju li se po krevetu gdje inače ne smiju boraviti, uzimaju li hranu sa stola, penju li se po kuhinjskim ormarićima i ruše stvari, jedu li biljke i, naravno, papuče, briga za kućne ljubimce koji sami provode po osam sati dnevno u vašem domu, nije zanemariva. A pametna kuća nudi vam rijetki uvid u životinjski svijet. Kao i bezbrižan dan na poslu.

Iskon.Smarthome sustav je za upravljanje domom na daljinu zbog kojeg nisu potrebni građevinski radovi, lako se instalira i koristi​. Saznajte više...