Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Napravite kućni vrt za bilje u par koraka i sa super alatima

Napravite kućni vrt za bilje u par koraka i sa super alatima
1

Ako ste ljubitelji svježeg začinskog bilja, onda sigurno znate kolika je muka nabavite svježe bilje tijekom zime. No uz pomoć par laganih koraka sami možete napraviti biljni vrt u stanu

VIDEO

Za kuhanje ukusnih i zdravih obroka, važno je korištenje svježeg bilja. Ono ne samo da daje jelu dašak jedinstvenog ukusa, već vašoj prehrani dodaje i snažna antioksidacijska svojstva. Kuhanje s biljem i raznim začinima jednostavnije je u proljeće i ljeto, a u vrijeme zimskih uvjeta možete sami napraviti zatvoreni biljni vrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

stres 01:23

Ključ izrade uspješnog zatvorenog biljnog vrta je znati što sve biljkama treba, a to su: svjetlost, toplina, voda, cirkulacija zraka i gnojivo. Ako ste stručni u vrtlarstvu, onda to već sigurno znate, ali većina ljudi su uglavnom početnici ili entuzijasti, u najboljem slučaju. Srećom, postoji nekoliko kompleta alata za uzgoj u zatvorenom prostoru koji vas mogu dovesti do uspjeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uzgoj vlastitog svježeg organskog bilja ne samo da će vam pomoći da kuhate hranu s manje soli i masti, već je i prilično zahvalan proces. Sad postoje i setovi koji uključuju cijelu obitelj (uključujući i djecu koja mogu imati svoj vlastiti vrt).

Najbolji alat za početnike

Ako ste početnik onda je za vas idealan ovaj vrtni komplet Click and Grow Smart Garden 3 dostupan na Amazonu. Jednostavno postavite biljne spremnike, napunite rezervoar za vodu i uključite ga. On ima i tajmer koji kontrolira svjetlost i automatski zalijeva biljke, tako da možete samo sjesti i čekati da vaše biljke narastu.

Prije ste se bavili vrtlarstvom? Onda je ovo komplet za vas

Ako ste se već i prije bavili vrtlarstvom, onda možete upotrijebiti malo napredniji AeroGarden Bounty. On ima interaktivno sučelje sa zaslonom osjetljivim na dodir koji vas podsjeća na to kada biljku treba zalijevati ili dodavati gnojivo, a ima prostora i za devet zasebnih sadnica.

Ovo ćete morati isprobati ako ste stručnjak u vrtlarstvu

Imate puno iskustva u vrtlarstvu i želite imati više prostora za uzgoj biljaka? Onda biste se trebali odlučiti za vrhunski sustav, odnosno hidroponski (uzgoj biljaka bez tla) vrt AeroGarden Farm Plus. On pak ima neovisno prilagodljiva svjetla, tako da istovremeno možete uzgajati visoke i niske biljke, a kontrolnu ploču možete kontrolirati sa svog pametnog telefona putem WiFi-a.

Savršen alat za djecu

Potaknite svoju djecu i poučite ih o važnosti uzgoja biljaka na način da i oni isto imaju svoj vlastiti zatvoreni vrt koji se zove AeroGarden Herbie Kid's Garden. Tako vam djeca mogu pratiti proces od 12 tjedana sa knjigom aktivnosti na 32 stranice, a pošto je vrt hidroponski, ne treba vam ni tlo. Samo dodajte vodu i sjeme koje nije GMO. Biljka će narasti u vrlo kratkom vremenu, piše SkinnyMS.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara