Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naručite štence za maženje i donijet će ih u hotelsku sobu

Ako rezervirate sobu od 23 do 26. kolovoza trebate samo obavijestiti hotel koji dan i u koje vrijeme želite paket Puppies + Prosecco, a oni će vam donijeti od 6 do 10 štenaca

Kimpton Hotel Monaco u Denveru, SAD, promijenio je značenje hotelske usluge - osim uobičajenih sendviča ili doručka, u sobu možete naručiti - psiće i prošek. Baš se tako zove njihov paket 'Puppies + Prosecco' koji će gosti, koji rezerviraju apartman između 23. i 26. kolovoza, moći dobiti u sobu na Nacionalni dan pasa - 26. kolovoza.

Puppies with bow ties | Autor: Zlatko Necevski Foto: Zlatko Necevski

Ako rezervirate tijekom nekog od tih dana, sve što trebate je obavijestiti hotel koji dan i u koje vrijeme želite paket Puppies + Prosecco, a oni će organizirati da vam se štene ili više njih donese u sobu, uz bocu pjenušca i talijanskog prošeka iz Panzana.

Broj štenaca koji vam se mogu dostaviti kreće se od šest do deset, a u igranju s njima ćete moći provesti sat vremena. Za to će vam vrijeme dostupan biti i svojevrsni 'šaptač psima', koji će odgovarati na sva vaša pitanja.

Foto: Dreamstime

- U Hotelu Monaco uvijek tražimo udobnost i želimo da gosti imaju osjećaj doma. Uz takav pristup prirodno idu i štenci, a veselje koje je iz ideje proizašlo za sve uključene nagnalo nas je da razmislimo o proširenju i nadogradnji te ponude - rekao je generalni direktor hotela, Chris Guse.

PRETUKLI GA U KARLOVCU Oporavlja se vatrogaščev pas Rex: Iznenadio je i veterinara

Najbolji dio ove priče je to što će polovica prihoda od soba rezerviranih na te dane otići za Lifeline Puppy Rescue, lokalnu akciju za spašavanje štenaca u planinskoj regiji Rocky Mountain. A ako shvatite da ste zaista privrženi svojim malim posjetiteljima, dostupni su i za usvajanje, prenosi Insider.

Komentari (2)
  • Još jedna glupost u nizu bjelosvjetskih gluposti.

    10. 8. 2019,   17:09
  • Sobarice presretne 😉

    10. 8. 2019,   16:02