Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naš otok među 10 destinacija koje morate posjetiti u rujnu

None Foto: PIxsell 7

Londonski Evening Standard napravio je listu od 10 najljepših destinacija u svijetu koje bi trebali posjetiti u rujnu. Osim našeg otoka Visa, na popisu je i planina Prokletije u Albaniji

Vis je hrvatski otok najudaljeniji od obale i dvosatna vožnja trajektom iz Splita svakako se isplati da bi vidjeli njegove zapanjujuće plaže i bujni krajolik. Rujan znači da se većina turista vratila na posao te da ćete imati otok 'sami za sebe', nahvalili su Vis u Evening Standardu.

POGLEDAJTE GALERIJU (plaže na Visu):

None Foto: Josip Regovic/PIXSELL 7

Isti list navodi kako je rujan idealan za putovanja jer je većina turista već otišla kućama, a vrijeme je još uvijek lijepo i dovoljno toplo za uživanje na plažama. 

UGOĐAJ ZA DESET Špilje restorani: Tu su prije bile ovce, sad se ovdje uživa u hrani

- Budite kao plesna kraljica i doplešite do Visa - napisali su u Evening Standardu aludirajući na drugi nastavak filma 'Mamma Mia!' koji se snimao na Visu, iako je tada 'glumio' otok u Grčkoj.

Panoramski pogled na grad Vis | Autor: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL

Osim našeg Visa, na popisu su se još našle i sljedeće destinacije: planina Prokletije u Albaniji, München, grad Chefchaouen u Maroku, Sicilija, Buenos Aires, Lake District u Velikoj Britaniji, Bora Bora, Santorini i Peking.

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (16)
  • Ebali vas Britanci, najnepoželjniji kosti na svijetu. Nekulturni, neodgojeni, unište sve gdje dođu. Koga još briga što oni misle.

    20. 8. 2019,   11:57
  • Valjda je dalje lastovo ako trajekt vozi 5 sati a do visa 2. Vis je pusiona bez camca sve plaze sto valjaju nedostupne su pjeske. Ostaje samo kamenjar za alpiniste

    20. 8. 2019,   15:10
  • sta je u pekingu, buenos airesu i munchenu manja guzva u rujnu?!

    20. 8. 2019,   09:37