Obavijesti

Lifestyle

Komentari 302

'Našao sam seksi srodnu dušu, ne znam trebam li to reći ženi'

'Našao sam seksi srodnu dušu, ne znam trebam li to reći ženi'
1

"Jednu večer kad smo pili priznala mi je kako prema meni gaji osjećaje, a ja sam njoj rekao da osjećam isto. Sljedeći dan smo u uredu izmjenjivali poglede i znali smo da je to"

VIDEO

Muškarac (36) je u  braku i ima dvoje djece koja ga obožavaju. Međutim, odnosi sa ženom nisu najbolji jer se rijetko seksaju. On je nedavno stupio u vezu s kolegicom s posla i kaže da je siguran da je to njegova srodna duša, barem što se tiče seksa. Ne zna što napraviti pa se obratio kolumnistici Dear Deidre na portalu The Sun. 

Ovo je njegova priča, a ispod je i savjet koji je dobio:

Moja supruga i ja smo najbolji prijatelji, ali se rijetko seksamo. Ako ja nisam jako uporan, dogodit će se tek dva ili tri puta godišnje. To nikako da se promijeni bez obzira na to što ja rekao ili napravio i u meni se zbog toga razvila frustracija. Ona ima 34, a meni je 36 godina. Imamo sina od 11 te kćer staru 6 godina.

Nedavno sam se počeo zbližavati s kolegicom na poslu koja ima 29 godina. Imamo puno zajedničkih stvari, volimo istu glazbu i dijelimo isti pogled na život.

Jednu večer kad smo pili priznala mi je kako prema meni gaji osjećaje, a ja sam njoj rekao da osjećam isto. Sljedeći dan smo u uredu izmjenjivali poglede i znali smo da je to to.

Našli smo se u njezinu stanu kako bismo razgovarali o tome, a to nas je odvelo tome da shvatimo kako želimo biti zajedno. Nakon toga imali smo nevjerojatan seks. Nastavljali smo se nalaziti i voditi ljubav, ali sada smo se dogovorili da ćemo prekinuti dok ja ne odlučim što ću sa svojim brakom. 

Moja ljubavnica ne želi biti tek netko sa strane i meni je to jasno.

Želim biti s njom toliko da sam nam spreman izokrenuti živote naopačke. Moja žena bi bila slomljena kada bih joj rekao jer bi to njoj došlo niotkud. Jedva da izmijenimo pokoju riječ.

Moja kći ima 6 godina i ona je prava tatina curica. Jedva da provedem večer bez nje. I sina bih silno razočarao, ja sam njegov heroj. Morali bi prodati kuću jer je moja žena ne bi mogla priuštiti pa bi se morali i seliti. 

Hoću li pustiti ovu djevojku i riskirati to da mi bude žao do kraja života? Ako sve ostavim zbog nje, što ako nešto ipak krene po zlu? Nikad se nisam osjećao tako zbunjeno.

Deidre odgovara:

Mogu razumjeti takvu strast i uživanje s novom partnericom, ali to možda neće biti tako posebno, recimo, u ovo vrijeme za godinu dana ili za deset godina.

I ti bi odustao od puno stvari, a puno bi i ljudi povrijedio. Kažeš da ti je ona srodna duša i to je moguće, ali isto je i moguće da je to samo kratkotrajna strast. Jedva je poznaješ ustvari.

Reci svojoj kolegici da trebaš predah kako bi se fokusirao na svoj brak - recimo, na tri mjeseca. Ako joj je doista stalo, neće ti to uskratiti.

Reci svojoj ženi da trebate razgovarati o tome kako su se stvari promijenile. Objasni joj da ti fali intimnost i da doista želiš da taj aspekt vaše veze krene nabolje. 

Pitaj je zašto se više ne želi seksati.

Možda moraš 'nadograditi' svoje vještine ili joj više pomagati oko djece kako bi se vratila strast među vas dvoje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 302
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...