Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

'Našem čudu dali smo čudesno ime - Bellatrix Daenerys Leia'

Bračni par je ostao u šoku kad su im rekli da ne mogu više imati djece. Oduvijek su sanjali o velikoj obitelji, a taj san im se na kraju i ostvario, ali ne bez slomljenih srca I malo znanstvene fantastike u međuvremenu

VIDEO

Bellatrix Daenerys Leia Davies rođena je četiri tjedna prije termina, a roditelje Kay (29) i Glyn Davies (39) iz Runcorna u Cheshireu iznenadila je na Novu 2019. godine.

Ništa ne bi bilo tako neobično da Bellatrix nije malo čudo s vrlo posebnim imenom.

Bračni par, koji već ima četvero djece, ostao je u šoku kad su im doktori rekli da je Kay nakon operacije uklanjanja pretkancerogenih stanica iz vrata maternice ostala neplodna. 

- Nakon operacije uklanjanja pretkancerogenih stanica, doktori su me upozorili da mogu ostati neplodna, te su mi tijekom jednog od mojih pregleda to i potvrdili. Bilo je jasno da misle da više neću imati djece. Bila sam potpuno slomljena jer sam oduvijek željela veliku obitelj i osjećala sam da četvero djece nije dovoljno - rekla je Kay.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo dva tjedna kasnije, Kay i Glyn su ostali u šoku kad su saznali da je Kay trudna s blizancima. 

- Bila sam oduševljena i uzbuđena što ću reći Glynu da će ponovo postati tata jer je i on bio jako uzrujan kad smo saznali da više neću moći imati djece. Odlučila sam zamotati test za trudnoću kao poklon i dati mu da ga otvori. Kad je shvatio što drži u rukama, od sreće se rasplakao - kaže Kay.

Ipak, njihove nade da će proširiti obitelj su skoro nestale kad im je ginekolog rekao da je Kay izgubila jednu bebu, a da je pitanje hoće li druga preživjeti. 

Do pola trudnoće Kay je inzistirala da će se njezina kći zvati Rosie, ali kako su ona i Glyn zaljubljenici u fantaziju i znanstvenu fantastiku, prošle jeseni vrijeme su uglavnom provodili gledajući reprize serije 'Igra prijestolja' kad je Kay odlučila da djevojčici treba posebnije ime. 

'Ne želim poslati dijete u vrtić da ju ne vrijeđaju zbog mene...'
'Ne želim poslati dijete u vrtić da ju ne vrijeđaju zbog mene...'

- Uvijek sam mislila da će ju nazvati Rosie, ali nakon svega što se dogodilo odlučila sam da želim da moja djevojčica nosi čudesno ime - rekla je Kay, koja većinu vremena provodi kod kuće s djecom. 

- Uvijek sam voljela ime Bellatrix otkad sam prvi put pročitala Harryja Pottera, a onda smo gledali Igru prijestolja i rekla sam Glynu da želim dodati i Daenerys - prisjeća se.

- Odgovorio mi je da ako će dijete nositi imena mojih omiljenih likova da će i on dodati svoje, Leia po princezi iz Ratova zvijezda - objasnila je kako je njezina kći završila s tri jako posebna imena.

Budući da su se odlučili na tako posebnu kombinaciju imena, par se odlučio otići korak dalje i uredili su njezinu sobu te kupili garderobu u duhu tih serija i filmskih serijala. Mala Bellatrix je okružena stvarima iz Harryja Pottera, Igre prijestolja i Ratova zvijezda, na što su potrošili jako puno novca.

- Kupili smo sve moguće što je povezano s Bellatrix, a kupili smo i puno figurica - objašnjava Kay. 

Tata Glyn, vozač dostave, otkrio je da nisu svi shvatili reference vezane za njezina imena. 

Naljutio trudnu suprugu: 'Nisi sama zaslužna za naše dijete'
Naljutio trudnu suprugu: 'Nisi sama zaslužna za naše dijete'

- Naša obitelj je mislila da je to neobično, ali i oni su veliki obožavatelji Harryja Pottera, pa su se oduševili izborom imena, te su rekli da je ime neobično, ali lijepo - rekla je Kay.

- Neki ljudi ne znaju odakle je, a ponekad i krivo shvate i nazivaju je Beatrice ili Bella. Ali najbitnije je da je nama njezino ime posebno - dodaje.

Bellatrix Daenerys Leia Davies je od prvog trena bila pravi mali borac i sada je sretna i zdrava mala djevojčica. A Kay i Glyn su oduševljeni što su dobili svoje malo čudo piše britanski Daily Mail.  

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'
ŠOKANTNE ISPOVIJESTI

'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'

Jedna djevojka se požalila kako je je bivši dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnjela. Taman je išla van s prijateljicama pa su je tješile. Iselila sam se od njega nakon dva dana