Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom

Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom

Majčinsku ulogu ostvarila je nakon tridesete godine, a četiri planeta u jedanaestoj, najnaglašenijoj kući horoskopa, simboliziraju njeno četvero djece. Oni su krenuli njezinim stopama

VIDEO

Jedna od najznačajnijih i najtrofejnijih glumica, čija karijera traje gotovo četiri desetljeća, rođena je 22. lipnja 1949. godine u Summitu, New Jersey, u znaku Raka, s Mjesecom u Biku i Ascendentom u Lavu. Njezin je horoskop impresivan i pun dobrih aspekata, uz samo dva izazovna. Prvi ukazuje na dubok i težak odnos s majkom, od koje je naslijedila umjetnički talent, temeljitost i upornost, a taj aspekt naglašava  i stvaralački potencijal. Drugi, kvadrat Venere i Neptuna, također pokazuje njen izniman talent, kojeg je otkrila još u srednjoj školi. Dramu je diplomirala 1975. na Yaleu, a karijeru je započela u kazalištu. 
Njen solarni znak Rak vlada emocijama, a Lav scenom; u prvoj se kući (u Lavu) nalazi Pluton, planet koji osobu uvijek podiže i daje joj moć nad masama. Vladar Raka Mjesec smjestio se u stabilnom i materijalnom Biku, znaku svoje egzaltacije, u desetoj kući karijere. U njoj se, na samom MC-u (osi karijere) nalazi Sjeverni Mjesečev Čvor, točka zaštite. Treći pokazatelj uspjeha na poslu te popularnosti - neaspektirani Jupiter, planet sreće i blagostanja, smjestio se na posljednjim stupnjevima šeste kuće. Na velike ekrane dolazi 1977., kada joj vladar kuće posla, ambiciozni Saturn dolazi na Asc. Rekorderka je po broju nominacija za Oscara (19), a dobila je i nekoliko Zlatnih globusa. Prvog Oscara osvojila je 1979. godine za sporednu ulogu u filmu Kramer protiv Kramera, u trenutku kada joj je Jupiter iz kuće posla došao na Asc. Drugog je dobila za glavnu ulogu u filmu Sofijin izbor 1982., pod utjecajem planeta umjetnosti Neptuna. Treći put nagrađena je 2011. za ulogu Margaret Thatcher u filmu Željezna lady – u to je vrijeme moćni Pluton ušao u kuću posla, a Neptun je tranzitirao kuću slave i popularnosti. Slavna glumica, kao prava Račica, nije zapostavila ni svoj privatni i obiteljski život. Jupiter u konjukciji s Descendentom utjecao je na njen izbor partnera: od 1978. godine je u sretnom braku s kiparom Donom Gummerom, rođenom u znaku Strijelca. Majčinsku ulogu ostvarila je nakon tridesete godine, a četiri planeta u jedanaestoj, najnaglašenijoj kući horoskopa, simboliziraju njeno četvero djece. Oni su krenuli njezinim stopama, ali zasad je nisu uspjeli nadmašiti. Američki filmski institut dodijelio joj je 2004. Nagradu za životno djelo, ali ona nastavlja snimati filmove jednakom strašću i tempom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi
Sve tvoje tajne

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi

Iskusne astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić već desetljećima proučavaju sve tajne astrologije, a našem magazinu "Astral" daju poseban pečat. Obratite im se s povjerenjem, jer one samo za vas mogu izraditi sve vrste osobnih horoskopa i natalnih karata po promotivnim cijenama

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce
natalna karta

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce

Ženio se tri puta, no to ga nije sprječavalo da uživa u avanturama s drugim ženama, a nije skrivao ni svoje veze s muškarcima. Prvog Oscara osvojio je 1954. godine filmom Na dokovima New Yorka.
Albert Einstein - žene su ga vodile kroz život i karijeru
natalna karta

Albert Einstein - žene su ga vodile kroz život i karijeru

Mjesec u Strijelcu, u šestoj kući te Venera u desetoj ukazuju na velik utjecaj žene i majke na posao i karijeru. Prvu ženu Milevu Marić, studenticu matematike i fizike, rođenu u znaku Strijelca, oženio je usprkos majčinom protivljenju.