Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Naturediet: Prirodna hrana za pse s visokim postotkom mesa

Naturediet: Prirodna hrana za pse s visokim postotkom mesa
3

Sve Naturediet hrane ( osim Senior Light) sadrže najmanje 60% mesa što je primjereno prirodnoj prehrani pasa. Meso se nabavlja kod provjerenih dobavljača

VIDEO

Hrana za pse odnosno odabir prave najvažnija je odluka vlasnika četveronožnih ljubimaca. 

O odabiru ovisi da li će pas biti zdrav, veseo i razigran ili će biti često kod veterinara otkrivajući uzroke ispadanja dlake, crvenila kože,  neprestanog češkanja, povraćanja, mekane stolice i sličnih probavnih smetnji. 

Kako bi se ti problemi izbjegli treba birati zdravu hranu koja je po svojem sastavu najbliža hrani koju su psi jeli u divljini, dok nisu bili pripitomljeni 

Umjesto umjetnih dodataka, konzervansa, boja i aroma zdrava pseća hrana mora sadržavati isključivo prirodne sastojke. Ne manje važno svi sastojci  trebaju biti pravilno izbalansirani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve to vašim ljubimcima nude Naturediet hrane za pse koje slijede  prirodne principe te kao hrane s visokim udjelom proteina dobivenih iz mesa psima jamče dug i zdrav život.

Hrana za svakog psa

U paleti hrana Naturediet možete pronaći hranu za svakog psa, od štenadi do starijih pasa, pa tako i za one koji imaju posebne potrebe.

Puppy/ Junior s povrćem i rižom – za štenad i mlade pse svih pasmina

Losos, račići, povrće i riža – za osjetljive pse i alergične na mesne bjelančevine

Senior/ light s povrćem i rižom – za starije i pretile pse

Janjetina s povrćem i rižom – za sve pasmine pasa, mlade i starije

Piletina s povrćem i rižom – za mlade,starije i one osjetljive probave

Riba s krumpirom i rižom – hipoalergena i s manje masnoće

Zečetina i puretina s povrćem i rižom – za sve pasmine pasa, mlade i starije

Po čemu je Naturadiet hrana za pse drugačija?

Visok postotak mesa

Sve Naturediet hrane ( osim Senior Light)  sadrže najmanje 60% mesa.  što je primjereno prirodnoj prehrani pasa. Meso se nabavlja kod provjerenih dobavljača i pregledano je po standardima koji vrijede za ljudsku prehranu.

Kuhane su i sterilizirane manje od 5 minuta.

Dugotrajnom termičkom obradom namjernice gube hranjivu vrijednost.  Visoka temperatura u tolikoj mjeri može izmijeniti građu bjelančevine da je tijelo ne može prepoznati kao prirodni izvor hrane. Imunološki sistem može takve bjelančevine prepoznati kao strane tvari i uzrokovati alergijsku reakciju. 

Budući da su Naturediet hrane termički obrađivane manje od 5 minuta, pojava alergijskih reakcija na hranu smanjena je na minimum. Dapače, nakon prelaska na hranu Naturediet, mnogi vlasnici pasa opazili su nestanak problema s probavom, nadraženom kožom i nekih sličnih reakcija. Vlasnici izbirljivih pasa opazili su da njihovi ljubimci ponovo uživaju u svojoj hrani.

Svježe i korisne namirnice

Povrće je upotrijebljeno kao svježe i primjereno ljudskoj prehrani. Sve hrane Naturediet sadrže masne kiseline Omega-3 i 6, veoma važne za zdravlje kože i dlake kao i sve potrebne vitamine i minerale. Ukusni su i mirišu po domaćoj kuhinji. 

Ovjeren holistički proizvod

Sve hrane Naturediet ovjerene su od strne Britanskog saveza za holističku prehranu i medicinu. Nude cjelovit,  holistički pristup zdravlju, koji se bazira na rješavanju problema, a ne samo na njihovom suzbijanju.

Može se poslužiti zagrijana

Ako želite, obroke Naturediet možete poslužiti zagrijane.

100% bez glutena

Idealno za pse čija hrana ne smije sadržavati gluten ili za one koji imaju osjetljivu kožu.

Visoko probavljiva

Naturediet sadrži samo prirodne sastojke i slijedi principe prirodne prehrane pasa.

Bez umjetnih sastojaka

Ne sadrži umjetne dodatke,konzervanse, boje, arome.

Best buy

Cijena hrane najbolji je pokazatelj kvalitete upotrijebljenih sastojaka. Naturediet proizvodi kvalitetnu hranu po vrlo pristupačnoj cijeni.

VAŽNA NAPOMENA:

Kada želite promijeniti prehranu vašeg psa s konzervirane ili dehidrirane hrane na Naturediet, učinite to postupno kroz tjedan dana. Pomiješajte manju količinu hrane Naturediet s uobičajenom hranom vašeg psa.

 Postupno povećavajte količinu hrane Naturediet sve dok ne dođete do preporučene dnevne količine. Preporučene količine u tabeli samo su okvirne, jer pse treba individualno hraniti prema njihovoj starosti, temperamentu i stupnju aktivnosti. U obzir treba uzeti i uvjete držanja (otvoreni – zatvoreni prostor).

Naturediet hrane za pse  možete nabaviti isključivo u specijaliziranim trgovinama za kućne ljubimce, u veterinarskim ambulantama i ljekarnama ili na Dalmino.eu web shopu.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru