Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Ne da vam se dići s kauča? Ovo su poze kao stvorene za vas

Ne da vam se dići s kauča? Ovo su poze kao stvorene za vas

Kauč je mnogima omiljeno mjesto u stanu, a uz ove poze mogao bi im postati još i draži. Iskoristite prijedloge za vruće poze, koje odlično funkcioniraju baš na kauču

VIDEO

Slobodan let 

Muškarac se može udobno zavaliti, a njegova partnerica mu sjedi u krilu, okrenuta leđima i nagnuta prema naprijed, tako da su joj ruke položene na pod, ili tako da se osloni na stolić za kavu. Tako žena može odrediti dubinu penetracije koja joj odgovara. 

Vožnja u naslonjaču

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dok se žena naslonila preko ruba naslonjača, partner stoji uz rub naslonjača i prilazi joj s leđa,  s tim da se rukom može osloniti na naslon. Možda će vam trebati malo vremena da se namjestite, ali dajte si truda, jer je riječ o pozi koja 'otvara mogućnost' i za to da žena samu sebe dodatno stimulira tijekom odnosa i tako poveća užitak.

Malo uvijanja 

                 

Žena se na naslonjaču treba spustiti na koljena i osloniti na laktove, dok muškarac stoji na jednoj nozi, a drugom se oslanja na kauč. To je jedna od varijanti pseće poze, no ako se uspješno okrenete donosi prednosti poze koja se naziva 'žlica', jer će vam omogućiti  da se gledajte u oči, što može biti poticajno. 

Lijeni dječak

Sexy passionate couple foreplay on bed at night

Ako ste baš jako lijeni, udobno se smjestite na kauču i oslonite na jastuke za leđa, a partnerici prepustite 'posao'. Ona može sjesti partneru u krilo, okrenuta leđima, tako da se nogama odupire o pod, pa može upravljati dubinom i brzinom penetracije. Muškarac, s druge strane, u žaru igre može obuhvatiti i milovati ženine grudi.   

Moderni doggy style

Partnerica je na koljenima i rukama se oslanja na jastuke na kauču. Partner može stati iza nje i obuhvatiti joj stražnjicu rukama dok penetrira. Žena u ovoj pozi pomicanjem stražnjice može ubrzati odnos, te samomasažom klitorisa povećati svoj užitak. 

Malo zafrkancije 

Sjednite jedno nasuprot drugom, svaki oslonjen na jedan rukohvat. Ovo je poza koja omogućava da se poigrate seksi igračkama, ili milujete tijekom predigre.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme