Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne mogu prestati varati svoju fit suprugu s punijim modelima

U njegovom braku nema strasti. Sve se vrti oko zdrave prehrane i teretane. Strast je pronašao s drugim, drugačijim ženama, a sad se pita može li ponovo potaknuti strast sa ženom

Draga Deidre,

Već neko vrijeme varam svoju ženu jer mi više nije privlačna. Imam 42 godine i radim kao fotograf za magazin koji se bavi prodajom odjeće.

Jako mi je zabavno raditi s djecom, ali najviše volim raditi s modelima punije građe. One su tako zadovoljne u svojoj koži, pisao je muškarac britanskom The Sunu.

UŽIVAJTE DOK MOŽETE Top 20 savjeta za još bolji seks - ništa ne prepuštajte slučaju...

Moja žena ima 38 godina i dobar posao u tvrtki koja se bavi preparatima za mršavljenje. Mislim da to ima ogroman utjecaj na nju. Reklamira tvrtkine proizvode za mršavljenje i u zadnje vrijeme je postala opsjednuta teretanom. 

U redu, ona je mršava, ali sad izgleda i ispijeno, a njezino tijelo je sve tvrđe i tvrđe. Ima bolje mišiće na trbuhu od mene i to mi gasi svaku želju za seksom. Kad ima slobodnog vremena, uredno je u teretani.

Također, moja žena jako pazi što jedemo.

Restorani uopće ne dolaze u obzir, a na večer prije spavanja uredno čita svoje fitness magazine. 

ALI NE I SIGURNOST... Jiftip - naljepnica za penis koja pruža osjećaj "pravog seksa"

Na jednom od snimanja počeo sam razgovarati s modelom iz Skandinavije. Imala je 32 godine, bila je predivna, bujnih oblina, i bio sam potpuno očaran.

Dao sam joj par komplimenata, a ona me pozvala natrag u njezin hotel na piće.

Jedno piće se pretvorilo u par pića. I završili smo u njezinoj sobi. Predložila mi je seks. Njezino tijelo je bilo fantastično, obline na svim pravim mjestima, a koža meka poput svile.

Bila je jako ženstvena. Poslije me mučila krivnja, ali znao sam da moja žena nikad neće saznati.

Onda sam završio u krevetu sa ženom, isto modelom za magazin, koja je ovaj tjedan napunila 27 godina. I njezino tijelo je bilo privlačno i mekano, a seks je bio fenomenalan.

Znam da to što radim nije u redu. Kako da popravim svoj brak? Je li moguće da me moja žena ponovo počne privlačiti?

Foto: Dreamstime

Deidre odgovara:

Kvalitetna i dobra veza se ne bazira samo na fizičkoj privlačnosti, temelji se na privlačnosti karaktera i želji da se s tom osobom komunicira i provodi vrijeme.

Očito je da ste se ti i tvoja žena udaljili, možda stvarno zbog njezine opsjednutosti izgledom i teretanom, ali možda ona sve to radi ne zbog sebe, već zbog vas dvoje. Danas postoji veliki društveni pritisak na to kako netko izgleda, a favorizira se mršavost.

VIDI OVO: Što ti se dogodi ako se ne tuširaš

OSLOBOĐENA SEKSUALNOST 'Drski vodič' za žene koje žele proširiti seksualne horizonte...

Razgovaraj sa ženom o vašoj vezi, objasni joj kako se osjećaš i reci joj da ti smeta što toliko vremena provodi u teretani. Reci joj da želiš potaknuti strast u vašoj vezi, predloži joj da zajedno izađete van i provedete neko vrijeme zajedno.

Izlazak jednom tjedno neće štetiti njezinoj dijeti ili fitness rutini, pa čak i ako odete zajedno na večeru.

Sjeti se zašto si se zaljubio u svoju ženu. Reci joj što ti se tad svidjelo kod nje i što danas kod nje voliš. Potrudi se da se ona dobro osjeća sama sa sobom.

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi.

Komentari (140)
  • Predložila mu je seks. O bože ,zašto otvorih članak.

    1. 6. 2018,   12:22
  • A da se rađe rastaneš i poštediš muke i sebe i tu jednicu koja ti je žena?

    1. 6. 2018,   12:03
  • A Mevludin?

    1. 6. 2018,   12:14