Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Ne slušaju kritike: Ove zvijezde ruše sve stereotipe i sretne su

Ne slušaju kritike: Ove zvijezde ruše sve stereotipe i sretne su
1

Helen Mirren udala se tek u 53. godini, a Eva Longoria prvo dijete dobila je kad je imala 43. Njih nisu zanimali loši komentari te nisu htjele živjeti po pravilima

VIDEO

Svatko se barem jednom suočio sa stereotipima poput: 'Trebao bi dobiti prvu bebu prije tridesete' ili 'Muškarac bi trebao biti stariji od partnerice', ili 'Žena koja nema obitelj ne može se ostvariti'. Mnoge zvijezde i dalje kritiziraju zbog sličnih stvari, a one i dalje rade po svom i pokazuju da mogu biti sretne i uspješne iako ne žive po 'pravilima'.

'Morate se udati za nekoga sebi ravnog'

Da član kraljevske obitelji oženi djevojku koja nije iz aristokratskog društva nije tako česta pojava. Jedan od najpoželjnijih neženja, princ Harry (34) smirio se tek kada je upoznao američki glumicu Meghan Markle (37). Danas su u sretnom braku i čekaju bebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Moraš postati majka prije tridesete'

Instagram

Shakira, Amal Clooney, Meryl Streep, Salma Hayek, Gwen Stefani, Madonna, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Monica Bellucci, Milla Jovovich - ovo je samo dio zvijezda koje su postale majke nakon 30. godine. Eva Longoria (44) prvo dijete dobila je sa 43 godine i sada je potpuno sretna.

'Muškarac mora biti stariji od partnerice'

Milestone Media/Pixsell

Da godine ne utječu na sreću u ljubavi, zna ovaj par - Chris Hemsworth ima 35 godina, a njegova supruga Elsa Pataky ima 42 godine. Vjenčali su se 2010. godine i još uvijek su zaljubljeni. Imaju troje djece.

'Razlika u godinama ne smije biti velika'

 

🥜

Objavu dijeli tina kunakey (@tinakunakey)

Vincenta Cassela (52) mnogi su smatrali jednim od najsretnijih muškaraca na planeti kada je 1999. godine oženio Monicu Bellucci. Lani se oženi s 32 godine mlađom Tinom Kunakey. Glumac i manekenka dobili su i bebu.

'Žena se mora ostvariti kao majka'

Mnogi se dive snazi koju Kylie Minogue (50) ima. Pjevačica je uspjela pobijediti rak dojke, nikad nije bila u braku, nema djecu, ali to je ne sprječava da živi svoj život punim plućima.

'Sakupljanje stvari je znak da ste djetinjasti'

2017 Palm Springs International Film Festival Awards Gala - California

Strast Demi Moore su porculanske lutke, Penelope Cruz sakuplja vješalice za odjeću, a Tom Hanks (62) ne može odoljeti starim pisaćim strojevima.

'Odrasli ljudi se ne smiju glupirati'

 

Enough said. #jakegyllenhaal @vancityreynolds

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

Hugh Jackman (50) obožava se šaliti i igrati sa svojim prijateljem Ryanom Reynoldsom (42). A Ryan je, pak, uvijek spreman napraviti neku spačku svojoj ženi, Blake Lively. 'Wolverine' i 'Deadpool' imaju skladne brakove i moguće je da humor i dječja zaigranost u njima igraju važnu ulogu.

'Žene su slabe'

PA/Pixsell

Emma Watson (29) više nije mala vještica iz svijeta Harryja Pottera. Prije pet godina postala je UN-ova ambasadorica dobre volje. Glumica je također pokrenula HeForShe kampanju, koja poziva muškarce na zagovaranje ravnopravnosti spolova.

'Vrijeme ti je za brak'

HBO

Helen Mirren ima 73 godine, izgleda sjajno i sretno je udana. Nekad je bila žestoki protivnik braka, a njezin partner Taylor Hackford, jedva ju je uspio nagovoriti da veza postane 'službena'. Udala se za njega kad je imala 52 godine.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno