Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nekoliko tistuća posjetitelja učilo kako ostati fit i u formi

Nekoliko tistuća posjetitelja učilo kako ostati fit i u formi
40

Kroz desetak stručnih tribina, radionica, prezentacija i promocija pokazani su noviteti iz svijeta zdravlja, vježbanja, uljepšavanja i zdrave prehrane

Na tribini o zdravom doručku, koju je vodila nutricionistica Mirna Trumbetaš, naučiti se moglo kako na jednostavan i brz način spraviti ukusan i zdrav doručak uz Zvijezda proizvode. Robne marke Zvijezda, Margo i Omegol predstavljaju kvalitetu, inovativnost i izvornost, a po prepoznatljivosti i lojalnosti potrošača zauzimaju najviša mjesta na domaćem tržištu. Osim tribine, Zvijezda je organizirala i kreativnu radionicu na kojoj su najmlađi posjetitelji, uz stručno vodstvo Mirne Trumbetaš, izrađivali zdrave sendviče, a Zvijezda je kreativce nagradila vrijednim poklonima.

 Dr. Ante Škaro iz Poliklinike Leptir održao je predavanje o utjecaju stresa na zdravlje štitnjače. Kontrola štitnjače preporučuje se svima koji su duže vrijeme izloženi stresu. Pri rješavanju stresa uvelike može pomoći magnezij, a da biste zadovoljili dnevne potrebe za tim vrlo važnim mineralom, koji organizmu osigurava normalno funkcioniranje, potrebno je popiti litru Mg Mivele. Sve o Mg Miveli, izvoru ovog vrijednog minerala i njegovoj važnosti posjetitelji Festivala vitalnosti naučili su i na predavanju nutricionistkinje Mirne Trumbetaš “Zašto je magnezij važan za organizam”.

 Na izlagačkoj poziciji Solgara mogao se besplatno odrediti vitaminsko-mineralni status te izmjeriti tlak jedinstvenim tlakomjerom Microlife koji može otkriti srčanu aritmiju – fibrilaciju atrija. Na štandu Natural Wealtha također se moglo besplatno izmjeriti vitaminsko-mineralni status organizma te su se posjetitelji mogli upoznati s ponudom Natural Wealtha koji nudi više od 90 proizvoda za sve uzraste. Sezona prehlada i viroza već je započela, pa su mnogi posjetitelji Festivala s oduševljenjem isprobali besplatne uzorke isla pastila za prirodnu zaštitu grla kod nadražajnog kašlja, grebanja u grlu i promuklosti. Centar oralne higijene, prvi centar u Hrvatskoj specijaliziran za oralnu higijenu, rano otkrivanje i liječenje parodontnih bolesti, prezentirao je važnost redovite oralne higijene, a posjetitelji festivala za samo 400 kuna mogli su osigurati godišnju oralnu higijenu. Aleksandra Pavelić iz ordinacije Pavelić održala je pak interaktivne radionice za djecu i odrasle na temu održavanje dentalne higijene i zdravlja. Naučiti se moglo kako se pravilno četkaju zubi i čiste koncem, a svi hrabri su dobili i posebnu diplomu i četkicu.

 VITADU CENTRI  koji brinu za vašu ljepotu i zdravlje, predstavili su prednosti proteinske prehrane pri zdravom i pravilnom mršavljenju. Sve koje je zanimalo kako smršavjeti i usvojiti zdrave navike, mogli su to naučiti i na izlagačkoj poziciji Figurelle. Taj medicinsko estetski centar u svojim specijaliziranim centrima u Zagrebu, Rijeci i Zadru kroz individualni pristup i stručno osoblje nudi pomoć kod mršavljenja i oblikovanja tijela uz pismeno jamstvo uspjeha.

Poznata svjetska tvrtka kozmetičkih proizvoda Avon u svom je kutku predstavila novitete u ponudi, ali i još jednom skrenula pažnju na važnost prevencije raka. U ovom mjesecu borbe protiv raka dojke, pomažete kupnjom Avonovih proizvoda s roza vrpcom.

Na Festivalu vitalnosti predstavio se i brend Dida Boža. Namazi i džemovi tog proizvođača su hrvatski proizvod, a pripremaju se prema originalnim dalmatinskim recepturama. AroniaLive, mala obiteljska firma specijalizirana za ekološki uzgoj aronije i razvoj bio proizvoda za zdravlje cijele obitelji, predstavila je svoje proizvode koji dolaze s plantaže od 18,6 hektara u blizini Ivanić-Grada, a među najvećima je u Europi. A da fast food može biti zdrav prezentirao je Green Point, prvi zagrebački fast food restoran zdrave hrane u Varšavskoj ulici.

Na Festivalu je predstavljen i hrvatski brand prirodne kozmetike Dr. Stribor koja se temelji na tri principa: najboljim prirodnim sastojcima, potpunoj transparentnosti svih elemenata koji tvore kremu te fer cijeni. Prirodnu kozmetiku predstavio je i Olival, hrvatska tvrtka s 21-godišnjom tradicijom. Rondo Mondo predstavio je Salcuru, liniju kozmetike za tretiranje dermatitisa, psorijaze, prištića, akni te suhe i ispucale kože kod odraslih i djece. To su prirodni proizvodi vrhunske kvalitete proizvedeni u Velikoj Britaniji koji garantiraju brze rezultate i visoku učinkovitost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith