Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neobično i originalno: Djevojku je zaprosio natpisom na kravi

JEDINSTVENA PROSIDBA Škotski farmer Chris zaprosio je djevojku Eilidh tako što je na njenoj najdražoj kravi ispisao riječi ' Hoćeš li se udati za mene?'. Pristala je...

Kad je riječ o zarukama, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. No jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog, prenosi The Independent.

Naime, Christopher Gospel (30) svoju je djevojku Eilidh Fraser (30) zaprosio tako što je na svojoj kravi, Curlytop, markerom za stoku ispisao 'Hoćeš li se udati za mene?' Kad je buduća mladenka ugledala natpis, Chris je kleknuo i zaprosio je. Eilidh je pristala. 

Foto: Instagram/orijent

- Curlytop je Elidithina najdraža krava - rekao je Chris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

- Elidith je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku - pojasnio je Chris.

Posted by Christopher Gospel on Sunday, 27 August 2017

Dok su se približavali kravi Curlytop, Elidith je nešto bilo neobično.

- Curlytop je došla do nas i Elidith ju je pitala što je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla - da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena - rekao je Chris.

Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, no Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Curlytop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. Sigurno bi i ona voljela biti prisutna kad Chris i Elidith jedno drugom kažu 'Muu-uzimam'.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Komentari (29)
  • Originalno ko kineski I-PHONE!

    6. 9. 2018,   10:37
  • šta mi ovaj šara po hamburgeru?...

    6. 9. 2018,   10:54
  • Ja pročitala "na kavi". Još mislim kako mu je stalo u šalicu.

    6. 9. 2018,   10:27