Obavijesti

Lifestyle

Komentari 604

Nesuđena ljubav: Netko s kime smo trebali, ali nismo završili...

Nesuđena ljubav: Netko s kime smo trebali, ali nismo završili...
1

Svaka nova veza nosi i nove ožiljke, a često se na kraju puta shvati da je ona stara ljubav bila prava - no nismo ju znali cijeniti, a to kao da je predodređeno

VIDEO

Shena Sharma je kolumnistica Elite Dailya koja je s čitateljima podijelila svoja razmišljanja o onom što često nazivamo "nesuđenom ljubavi". Smatra kako svako ima jednu takvu, no ipak je nekako predodređeno da nam on/ona pobjegnu ili to pak učinimo mi - a kasnije se zbog toga žali. Ipak, život ide dalje... 

Svoje je pismo namijenila bivšem dečku:

Nisam ona koju želiš sada, već ona koju ćeš kasnije trebati...

Nikad neću zaboraviti tebe, svoju prvu pravu ljubav. Zajedno smo činili divne stvari, svi su nam mogli zavidjeti na sreći. No, također smo bili mladi i nepromišljeni, što se kasnije pokazalo i našim najvećim greškama, osobito u našoj vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad pomislim na pravu ljubav, riječi koje mi padaju na pamet su stabilna sreća, empatija i obaveza jedno prema drugom. Kad smo mladi, osjećamo se nepobjedivo i mislimo da se baš sve može dogoditi. Kao da posjedujemo moć da sve pokrenemo.

Na žalost, pravi život ne funkcionira tako. Samo zato što nešto funkcionira u praksi, ne znači da će funkcionirati u stvarnosti. Pronašli smo jedno drugo u nezgodno vrijeme, na nezgodnom mjestu. Stvarnost je da ponekad naprosto upoznaš onog pravog u krivo vrijeme. 

Očaj niti izbliza ne opisuje moje osjećaje nakon našeg rastanka, a shvatila sam da je okrivljavanje tvoje nezrelosti zapravo nezrelo od mene. Zrelost dolazi nakon što smo iskusili svijet. Nisam mogla biti ljuta što smo oboje morali još toliko toga proći. Neke ljubavi mogu biti osuđene prije nego počnu.

Želiš kvantitetu, no trebat ćeš kvalitetu...

Želiš gole žene u svom krevetu, ne samo jednu. Želiš uzbuđenje osvajanja i fiks za svoj ego koji donosi požuda. Saznat ćeš da ono što čini muškarca nisu brojke, već promišljenost njegovih djela i dubina njegove dobrote te nježnosti. Pravi muškarac je posvećen onom što čini i što želi, onom što govori i onoj koju voli.

Želiš nepredvidivost, no trebat ćeš stabilnost...

Pustolovina za tebe je brzo kucanje srca, adrenalin i nepoznato. Sazrijevanje je lijepo jer pustolovina postaje nešto sasvim drugačije. Pustolovinom postaje produbljivanje svoje veze s drugim čovjekom. To znači ponovno zaljubljivanje iz dana u dan svaki put kad jedno drugom završite rečenicu.

Želiš površno, trebat ćeš duboko...

Uživaš u neobveznim razgovorima, izlascima bez cilja i zabavi kojoj nema kraja. Sjediš s dečkima i uz pivu filozofiraš o automobilima, računalima ili nogometu kao da je to najvažnija stvar na svijetu. 

Ne želiš preveliku bliskost s nekim to donosi previše toga o čemu se mora misliti. "Kasnije ću se pozabaviti s tim" kažeš sam sebi. Pet, deset, 15 godina do sada, život u obavezama će ti pružati zadovoljstvo i smisao. Osjećat ćeš ponos nakon što nešto riješiš, kao i onda kad imaš nečiju ruku staviti u svoju u borbi sa životnim problemima.

Želiš bijeg, trebat ćeš utjehu...

Džoint i dno boce neki su od tvojih najbližih prijatelja. Pouzdaješ se u njih jer ti se ne da još otkrivati tko si zapravo, s njima se boriš protiv zrelosti i odraslosti. 

Jednog dana ćeš saznati da te ne mogu spasiti, ali ljubav može. Osjetit ćeš potrebu, napokon se otvoriti nekome i nećeš se bojati onog što ona vidi u tebi. Jednog dana bit ćeš spreman na sve te stvari. 

Ne samo da ćeš ih trebati, već ćeš ih željeti.

No tada vrijeme neće biti na našoj strani. Kad dorasteš tim stvarima, ja ću već biti s nekim drugim. Ako nam se putevi sretnu jednog dana, poželjet ću ti sreću i sa sjetom se prisjetiti naše ljubavi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 604
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi