Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Nevjerna Vaga se puno uređuje, a Djevica kritizira

Nevjerna Vaga se puno uređuje, a Djevica kritizira
9

Vara li vas Djevica, stalno će vam prigovarati i isticati vaše mane, Vodenjak će tražiti više slobode, a Vage će se neprestano dotjerivati te savršeno zatajiti nevjeru

VIDEO

RAK VARA: Rakovi ne žele izgubiti sigurnost, ali ni ljubavnika. Na nevjeru će upozoriti često izgovaranje umorom i opterećenošću obvezama. Postane li Rak rastrošan, a vi ne znate na što troši novac, pojačajte oprez.

REAGIRAJU: Prijevara na Raka ostavlja trajne posljedice. Nakon što ga partner prevari, u svakoj će sljedećoj vezi biti opterećen mišlju da ga čeka isto iskustvo. No kako obožavaju djecu i žele okupiti obitelj, spremni su sve oprostiti.

LAV VARA: Glumit će da je sve u redu. Postat će savršeni partneri, pa će muškarac Lav ugađati na sve načine, a žena pripremati najdraža jela i uvijek biti dotjerana.

REAGIRAJU: Osim što su povrijeđeni, muči ih podsmijeh okoline i svijest da je u očima drugih srušena idealna slika njihove veze. Teško će ponovno vjerovati partneru i zato ga vjerojatno ostaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

DJEVICA VARA: Uvijek će za sve imati alibi. No postat će kritični i provokativni te stalno isticati vaše mane. Počne li žena Djevica izbjegavati seks, posumnjajte.

REAGIRAJU: Nakon što doznaju za nevjeru, angažirat će odvjetnika ne bi li saznali što dobivaju, a što gube razvodom. Smireno će nastojati uvesti red u svoj život, ali bez bivšeg.

VAGA VARA: Dok varaju, ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se uređuju, tuširaju i presvlače. Sve će učiniti da zataje nevjeru, a sazna li partner, reći će da je to samo flert.

REAGIRAJU: Nastojat će shvatiti partnerove motive i diplomatski pokušati riješiti problem. Znaju praštati, a vode se motom da je ljudski griješiti. Čak i ako shvate da je gotovo, borit će se.

ŠKORPION VARA: Škorpion vara vrlo samozatajno i smireno. Muškarac Škorpion uredno će spavati s partnericom i neće gubiti interes za nju, a žene će odati zaljubljen pogled. No i dalje će biti ljubomorni i stalno vas provjeravati.

REAGIRAJU: Odmah žele saznati tko je taj treći. Htjet će se osvetiti i istog trena završavaju sve fizičke i osjećajne veze s partnerom, bez obzira na to je li riječ o vezi, braku ili djeci.

STRIJELAC VARA: Otkrit će ih filozofiranje pa će muškarac Strijelac govoriti da vam je veza postala monotona, a žena neće ništa braniti i propagirat će ravnopravnost. No prije nego što partner posumnja, Strijelci će sami priznati.

REAGIRAJU: Pokušat će dokučiti razloge zbog kojih je prevaren. Neće odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego će razgovarati s partnerom kako bi zajednički uvidjeli koliko ima šanse i ljubavi za ispravak pogreške.

JARAC VARA: Upuste li se u nevjeru, ona može označiti kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dvije strane. Ako je riječ o prolaznoj pustolovini, najvjerojatnije za to partner nikad neće saznati.

REAGIRAJU: Podnijet će partnerovu drskost, ali nevjeru nikad! Bez ikakvih propitkivanja ostavit će partnera, a pomirenje im neće ni pasti na pamet. Cijeli događaj pokušat će što prije zaboraviti.

VODENJAK VARA: U muškarca Vodenjaka posumnjajte počne li predlagati slobodnu vezu, a žena će govoriti da joj treba više društva i da u pravoj vezi nema provjeravanja.

REAGIRAJU: Svjesni su da je nevjera česta pojava u vezama i brakovima pa ih to neće šokirati. Možda će kriviti i sebe. Neće prekinuti odnos, čak štoviše, interes za partnera će se pojačati.

RIBE VARAJU: Ribe mogu voljeti više partnera odjednom i jednako se odnositi prema njima. Nerijetko će se izgubiti u vlastitim lažima, a najbolje ćete ga otkriti ako malo popije. Tada će progovoriti o svemu, a sutra sve negirati.

REAGIRAJU: Toliko se vežu za partnera da na nevjeru katkad ostaju i slijepi. Ne žele uvidjeti istinu, a ako je partner grubo “servira”, histerizirat će i pasti u depresiju. No neće ga ostaviti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno