Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Ni slutila nisam koliko samotno može biti u braku, bez dodira...

Ni slutila nisam koliko samotno može biti u braku, bez dodira...
1

Ni slutila nisam koliko samotno može biti ležeći jedno kraj drugog, bez dodira, svatko na svom mobitelu. Birala sam ostanak iznova i iznova. I svaki dan, jedan mali dio mene bi umro...

VIDEO

Carly Israel svoju je ispovijest podijelila na Huffington Postu. Odlučila je okončati brak u kojem je naizgled sve bilo savršeno. No nije. Prenosimo njezinu priču u cijelosti. 

"Uhvatila sam se kako googlam "trebam li ostati radi djece". Molila sam Boga da mi kaže što da radim. Plakala sam svaki dan oko moje savršene kuće. Šest godina bračnog savjetovanja, troje predivnih dečki, bez udaraca, bez preljuba, bez kockanja, a ja sam umirala iznutra, svaki dan. 

Ni slutila nisam koliko samotno može biti u braku, ležeći jedno pored drugog, bez dodira, svatko na svom mobitelu, kao brodovi koji prolaze jedno kraj drugoga. On je dobar čovjek i dobar otac. Toliko sam čeznula za povezanošću i međusobnom željom. Potiho stisnuti zubi i ignorirane molbe. Ali imali smo tu malu djecu i razvod bi ih uništio. Razvod bi uništio i njega. Pa sam tako ostala. Birala sam ostanak iznova i iznova. I svaki dan, jedan mali dio mene bi umro

Sjedila sam preko puta dviju mojih najboljih prijateljica, pogledale su me i rekle: Tvoj sjaj je nestao. I to je bilo sve što sam trebala. Pokušavala sam ostati zbog djece, zbog njega i u tom procesu sam izgubila sebe. Suprotno savjetu obitelji i prijatelja, ostavila sam svoj savršeni život i izabrala sebe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A ono što je nastalo je prekrasan nered. Nema više tajni, ukrasnog papira, savršenih Facebook postova. Legalni proces razvoda bio je brutalan i zajednički život dok smo prodavali našu kuću iz snova stavio je na kušnju svaki atom mog bića, ali to je bio jedini način da izađem iz tog us....g tunela. I prošla sam kroz njega. 

Moji dečki rastu i njihov život možda ne izgleda kako smo planirali i kako sam ja sanjarila, ali imaju majku koja sjaji iznutra, napokon. Davno mi je netko rekao da uvijek moram tražiti dar u svakoj situaciji i da će to biti moj spas. I da, toliko je puno darova koji se mogu otkriti. 

Ovo je 10 darova brutalnog razvoda:
1. Stvarno, istinski upoznate svog bivšeg
2. Približite se Bogu
3. Spoznat ćete tko su vam prijatelji jer će oni jedini ostati
4. Krivnja zbog odluke će s vremenom kompletno nestati
5. Bit ćete u najboljoj formi ikad zbog selidbe
6. Nema više svađe na koga je red da prazni perilicu
7. Otkrit ćete koliko ste doista otporni 
8. Pisat ćete više, čitati više, plakati više i kopati dublje nego što ste ikad prije
9. Znat ćete točno na što obratiti pozornost u svojoj sljedećoj vezi i što je doista bitno
10. Nakon novca, skrbništva, rasporeda, računa, izgubljenih veza i riječi ljutnje jedino što će ostati ste autentični vi. 

Da ste mi prislonili pištolj na glavu tih brutalnih mjeseci konstantnog previranja između srca i razuma, uvijek bih znala što učiniti. Kada bih se pogledala u zrcalo, uvijek sam vidjela istinu. Mi to možemo sakriti na slici, maskirati u statusu, ali zrcalo nikad ne laže i kad živimo svoj život iskreno sami prema sebi, pogreške i prekrasni neredi su sve što ostane. 
I nakon što sam donijela tu odluku, pa sljedeću pa sljedeću iza te, čula sam što sam trebala čuti od svoje omiljene spisateljice:

"Idi, čak i kao ga voliš.
Idi, iako je ljubazan i vjeran i drag prema tebi.
Idi, iako ti je najbolji prijatelj i ti s njemu.
Idi, iako ne možeš zamisliti život bez njega.
Idi, iako te obožava i tvoj odlazak će ga uništiti. 
Idi, iako će tvoji prijatelji biti razočarani ili iznenenađeni ili ljuti ili sve odjednom.
Idi, iako si već jednom rekla da ćeš ostati. 
Idi, iako se bojiš biti sama.
Idi, iako si sigurna da te nitko neće voljeti kao što te on voli.
Idi, iako nemaš kud otići.
Idi, iako ne znaš točno zašto ne možeš ostati. 
Idi, zato što to želiš. 
Zato što je željeti otići već dovoljno."
(Cheryl Strayed)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku