Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ni zadnjeg dana festivala nije nedostajalo fine hrane i zabave

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Četvrtog dana fantastične manifestacije Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola vladali su slasni mirisi grilla, dobra mjuza i najbolja hrvatska craft piva. Užitaka nije nedostajalo

Četvrtog dana fantastične manifestacije Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola vladali su slasni mirisi grilla, dobra mjuza i najbolja hrvatska craft piva.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zadnjeg dana festivala posjetitelji su uživali u kulinarskiom showu našeg slavnog kuhara Branka Ognjenovića. Teško je bilo odoljeti slasnim mirisima delicija koji su se širili Bundekom.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Radimo jedno jelo, spajamo staro i novo. Radimo korabicu. Naime, nekada se korabica punila s mljevenim mesom, i to je bilo vrlo poznato jelo u proljeće. Izabrao sam da ću danas raditi male mesne okruglice, ali ne klasične. Uzeo sam gotove juneće ćevape koji su idealna stvar za ovo pa od njih napravio male mesne okruglice i spojio ih s umakom od korabe, kajmaka, sira i malo vrhnja - kazao je tijekom pripreme ovog finog jela Branko Ognjenović.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pogledajte kako je pripremao najukusnije mesne okruglice u gradu: 

Šef Branko Ognjenović priprema najukusnije mesne okruglice u gradu: Požurite na Chill&Grill festival na Bundeku! Reporteri: Ribafish, Maša Petranović i Ivan Borojević

Posted by 24sata on 1. svibnja 2017

Komentari su bili da je meso preukusno, muzika genijalna, cuga odlična... A nakon dobre klope mnogi posjetitelji su se opustili na suncu i hvatali boju.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dan je bio idealan za šetnju po Bundeku, učenje novih kulinarskih trikova, sjedenje na svježen zraku i pijuckanje finih craft piva. 

Pogledajte u videu kakva je bila atmosfera:

Ekipa uživa na Chill&Grill festivalu na Bundeku: Meso je preukusno, muzika je genijalna, a na suncu hvatamo i boju! Reporteri: Ribafish i Ivan Borojević

Posted by 24sata on 1. svibnja 2017

Potom su se posjetitelji okušati u gastro natjecanjima. Smijeha nije nedostajalo. Od srca su se smijali i natjecatelji i oni koji su ih gledali.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Neki od posjetitelja su se pohvalili kako nisu propustili niti jedan dan ove fantastične manifestcije zahvalni što je i vrijeme bilo savršeno - ni prevruće, niti prehladno. Pojedinci su priznali da su nakon nedeljnog tulumarenja u ponedjeljak posegnuli za sokovima i odlučili grickati nešto fino pa chilati na suncu.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dok su neki građani uživali u finim koktelima, većina je ipak posegnula za hladnim pivom koje je odlično išlo uz fantastično pripremljeno meso. Izbor je bio velik uz gotovo 30 craft pivovara.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ljubitelji fine hrane nisu propustili ni kuhanje s pivom o kojemu su im nešto više pokazali Goran Kramarić i Ribafish. Snage su zatim odmjerili Dario Lide i Tomislav Pavlović...

Svi su se odlično zabavili, a zabave nije nedostajalo ni za one najmlađe.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Cijelo vrijeme trajanja festivala u ponudi su bila jela poznatih zagrebačkih restorana Batak Grilla, Mundoake, Bicka, Špire, Placa, Brko&Brko...

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi...   

Kako je bilo na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola provjerite na facebookuGastro.hr i portalu Chill&Grill.   

Komentari (11)
  • Kaj je to mjuza????

    1. 5. 2017,   18:09
  • Naporni ste

    1. 5. 2017,   17:50
  • a ni pijače ...hik.. ;..))

    1. 5. 2017,   21:08