Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije u šoldima sve: Siromašniji muškarci su bolji u krevetu

Najnovije istraživanje koje je proveo 'Pew Research Center' pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim plaćama emocionalno dostupniji, vjerniji i bolji u krevetu

Novo istraživanje je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima bolji u krevetu, vjerniji i emocionalno dostupniji.

Navodno muškarci koji nemaju previše novca, nemaju ni velikog izbora čime privući žene, pa moraju biti ili duhoviti ili jako dobri u krevetu, najbolje oboje.

PROGOVORILI OTVORENO Sponzori i sponzoruše o svojoj vezi: 'On želi seks, a ja novac'

Rezultati istraživanja neprofitnog istraživačkog centra iz Washingtona 'Pew Research Centera' potvrđuju da čim je novca manje, to je više vjernosti, orgazama i sreće, a slično misli i profesor Adam Galinski sa Sveučilišta Chicago Northwestern koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemjerni u usporedbi s bogatijima.

Muškarci koji zarađuju 'prosjek' su po pravilu ljubazniji s nepoznatim ljudima, onima koje tek upoznaju, a pri takvim društvenim kontaktima redovito koriste osmijeh i raspoloženiji su za razgovor.

'NADAM SE VJENČANJU' Elitna sponzoruša: Moj 'tatica' mi mjesečno daje 78.000 kuna

I magazin Psychological Science piše da su bogatiji, očekivano, grublji i bahatiji jer vjeruju kako im ne trebaju nova poznanstva niti dokazivanje ikome, a oni slabijeg imovinskog statusa traže svoju priliku i otvorena srca pristupaju drugim ljudima.

Časopis 'Journal of Applied Psychology' objavio je studiju u kojoj se tvrdi da su uspješni muškarci skloniji seksističkom ponašanju, dok oni manje uspješni podržavaju svoje partnerice tijekom njihove karijere.

Komentari (74)
  • oni koji su bogati misle da se cijeli svijet vrti oko njih, ali ni je tako

    7. 8. 2019,   20:58
  • ma mo'š ti nju satirat, sigurnost je najvaznija, a danas je sigurnost novac, takvo je drustvo koje smo stvorili. kada je sigurna, vrištat će k'o da parkiraš kamion

    8. 8. 2019,   09:38
  • Najgore ak nema love, a nema ni dobar alat.

    7. 8. 2019,   21:14