Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Noći sjajnog seksa: Igricama do vrhunca koji ćete dugo pamtiti

Zaigrajte 'Trikove s jezikom' da bi ona postala 'Opasna dok je vlažna', budite 'Senzualni kao Marylin Monroe' ili mala zaigrana 'Mačkica u čizmama', preporuča autorica bestselera

Zamislite da vas po povratku s posla dočeka bočica gela za tuširanje s vašim omiljenim mirisom, kada puna tople vode i zagrijani ručnici, a partner vas dočeka s prijedlogom: ‘Prepusti se’. Sviđa vam se? E, pa, izvolite, priuštite to svojem partneru, savjetuje Laura Corn, autorica bestselera '101 noć sjajnog seksa' (101 Nights o Great Sex), u izdanju New York Timesa.

Partner vas zauzvrat već idući dan može dočekati s čašom vina za dobrodošlicu i večerom, tijekom koje se možete igrati okusima zatvorenih očiju. Razmjena takvih “sitnica“ značajno može popraviti vaš seksualni odnos, a time i partnerski, tvrdi autorica.

Foto: Promo

- Ukratko, zaigrajte 'Trikove s jezikom' da bi ona postala 'Opasna dok je vlažna', budite 'Senzualni kao Marylin Monroe' ili mala zaigrana 'Mačkica u čizmama' (što su naslovi tek nekih od poglavlja ‘101 noći’) kako biste razbili rutinu u odnosu - predlaže Laura. Knjiga je izazvala veliki interes slavnih, koji se ne srame priznati da trebaju pomoć u tome da ožive vezu. Tako je Britney Spears javno priznala da kopiju '101 noći' drži kraj noćnog ormarića i 'trenira' s partnerom, dok je Heather Locklear otišla i korak dalje. U showu Davida Lettermana priznala je da joj je najbolje 'sjelo' poglavlje 'Baršunasti jezik'. Nije odala je li glavnu ulogu u tom poglavlju imala ona ili njezin partner, pa možemo samo nagađati.

Beautiful woman having rest on bed top view KNJIGA DANA Do većeg seksualnog užitka se dolazi vođenjem seks-dnevnika

Naime, '101 noć' čine dva međusobno odvojena poglavlja s po 50 'malih tajnih' zavođenja, koje su posebno pisane za nju i za njega, uz jedan bonus savjet. Zato ju je zgodno čitati u e-izdanju, jer tako partner neće moći zaviriti u poglavlja koja su namijenjena vama. Isprintate li 'svoj' dio knjige, sakrijte ga, da partner ne može zaviriti.

Pritom partnera možete samo iznenaditi, a nakon prve izvedbe porazgovarati o tome kako biste to poglavlje mogli i nadograditi, jer vježbati se može - sedam dana. Dobra stvar e-knjige je i to što je obogaćena linkovima koji vode na stranice koje mogu pomoći da poradite na vještini zavođenja.

Young couple caressing lying in bed TREBA SAMO MALO PRAKSE I muškarci i žene žele partnera koji ih zna uzbuditi poljupcima

Ideja je da svaki partner pročita po jednu ideju tjedno i nagovori 'drugu stranu' na neku novu pozu ili igricu i priušti mu poseban užitak, za što će biti nagrađen istom mjerom, s idejom koju će partner pronaći u svojem poglavlju. Sve do konačne večeri, kad možete uživati u zajedničkom čitanju univerzalnog savjeta za bolji odnos, ponavljanju nekih ideja koje su vam se najviše svidjele, pa sve do maestralnog vrhunca.

JEDNIMA MUKA, DRUGIMA VESELJE: Ovaj tjedan Ovnovima će biti najteži, ali zato Rakove očekuje veliko iznenađenje!

Komentari (28)
  • Ma kakvo vino...igre s rijecima,zabranjeni lagani dodir s rukom,hmm...a jezik?hmmm...

    28. 1. 2019,   18:58
  • Ja knjigo imam, al jbg kad nemam s kim da jo citam🤷‍♀️🤣🤣🤣

    28. 1. 2019,   17:40
  • Svaka knjiga sa savjetima za rasplamsavanje seksa je dobrodošla. Partneri bi trebali naučiti kako jedan drugom uljepšati čin seksa. Kroz godine mnogi su sami došli do spoznaja što bi željeli primiti a što dati u tim ulogama, knjiga može biti dobra motivacija za erotsku rekreaciju a i ujedno produbljivanje prisnosti, koja je temelj uživanja.

    29. 1. 2019,   08:58