Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Nova sezona, isti stil - to može biti samo boho stil za ludo ljeto

Svake godine u isto vrijeme dućane preplave resice, cvjetići, gladijatorice, marame, lepršave haljine... Boho stil, inspiriran Woodstockom, pruža pregršt izbora i kombinacija - za svakog nešto...

VIDEO

Većina nas u idućih nekoliko mjeseci planira skoknuti na koji glazbeni festival, a boho stil je kao stvoren za to. Boho svoju inspiraciju crpi iz jednog od najpoznatijih festivala, Woodstocka.

Upravo je taj festival jedan od kamena temeljaca ovog stila, na njemu su davne 1969. u New Yorku nastupile legende odjevene u fantastično šarene komade: Santana, Grateful Dead, Janis Joplin, The Who, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Joan Baez...

Express

Svi oni danas su ikone ovog stila koji u novu sferu dižu današnji modni dizajneri kao što je Roberto Cavalli. Ovaj Talijan, godinama vjeran vrhunskim tkaninama, izabrao je upravo boho kao jedan od glavnih momenata za svoje kreacije.

Iako Cavalli obožava glamur, njegov je hipi ipak ostao vjeran lepršavosti, uostalom komadi su mu toliko ukrašeni da podsjećaju na neki art dizajn.

Da sve bude zabavnije, predlaže ih skupa i predstavlja toliko obožavani modni koktel. U svemu tome posebno mjesto imaju svilene teksture, raskošni sateni, zlatni konci... da, ipak je u modernoj varijanti boho dobio notu luksuza.

 

Джинсовая куртка во всей красе!✨💙Ручная роспись🙌Заказ-direct,WhatsApp

A post shared by Maria Kazanova (@tvori_s_mari) on

Tu je i taj vječno dobar traper koji nam se predstavlja u varijanti sa šarenim vezom. Osim toga, dizajn iz ovog stoljeća pojačan je tako dobrim vezenim motivima da se na denimu zna smjestiti čitav vrt, krilate ptice i ostala čudesa koja su ujedno simboli slobode i prirode.

Novo ruho kimona

Ove sezone u vrhu trendova je i kućni ogrtač u kimono varijanti. On ima sve - ležernost, uzorke koji zaustavljaju promet, udobnost, a može se nositi kao haljina ili jednostavno otvoren.

Ispod viri neka majica sređena tie-dye tehnikom: to je ona hipijevska fora s fluidnim, višebojnim šarama koje neodoljivo podsjećaju na dugu. Uostalom, nastala je baš u vrijeme gore spomenutog Woodstocka.

S njom ne možete proći nezapaženo, a stilski će je primiriti neka klasična jakna, sako ili bijele tenisice. I rimljanke su dio ove priče - ove su ih sezone isfurale brojne trendseterice i slavne dame koje vole one što sežu do ispod koljena.

Šarenilo ili jednostavno bez puno boja?

Ako volite šarenilo, boho stil je pravi izbor za vas, posebno u proljeće i ljeto, a može se nositi i potpuno smirena verzija ovog trenda kao na slici gore. Uz pokoji chic detalj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru