Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Novi božićni trendovi: Šljokice na guzi, blagdanske tenisice...

Brooksove isprano zelene tenisice s malim sobovima i borićima će odgovarati svakom božićnom zanesenjaku. A Go Get Glitter je predstavio svoju 'prvu' #BaubleBum - stražnjicu punu šljokica

VIDEO

Vjerojatno ste nosili božićne pulovere ukrašene šljokicama i sjajnim ukrasima, na kojima ljame slave i plešu ili Djed Božićnjak pleše break dance. Ili ste imali onu s upletenom baterijom koju bi na klik upalili da svira ritmove božićnih pjesama. 

A ipak ste uvijek osjećali da vam nešto nedostaje? Ove godine ćete prvi put moći upariti 'fantastične' božićne veste i džempere s prikladnom obućom i to zahvaljujući 'prekrasno-ružnim' tenisicama iz Brooksa.

Ove blagdanske tenisice kao da su stvorene za ljude koji se cijele godine vesele dolasku Božića, paljenju lampica i ispijanju mirisnih čajeva te slatkim kolačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:55

Brooksove isprano zelene tenisice s malim sobovima i borićima će odgovarati svakom božićnom zanesenjaku.

3D print na tenisicama teško da može dočarati sve njihove mogućnosti. U pitanju su tenisice za trčanje s visoko energetskim jastučićem te mogućnošću rastezanja gornjeg pletenog dijela s još nizom pogodnosti.

- Zelena, bijela i crvena boja tenisica je zapravo replika božićne veste, a dolazi i s odvajajućim zvončićima čija svrha je dodatno naglasiti njihovu svečanu namjenu - piše na stranicama proizvođača, Zapposa.

A ako vam to nije dovoljno da pokažete svoj božićni duh, na Instagram stranici Go Get Glitter ima puno ideja kako šljokicama potaknuti božićni duh. 

Go Get Glitter je londonski kozmetički brend koji potiče ljude da se riješe suvišne odjeće i prekriju svoje tijelo šljokicama. Na njihovom Instagramu su se nedavno pojavile i ideje za korištenje šljokica u blagdanskom duhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:56

Tvrtka je ponosno objavila svoje najnovije kreacije, koje su, naravno, uglavnom izrađene od crvenih i zelenih šljokica. 

Nedavno su ususret blagdanima objavili prvu fotografiju božićnog uređenje tijela kojom su željeli korisnicima svojih proizvoda predložiti ideju za blagdansko ukrašavanje šljokicama. 

Samo dan poslije, tvrtka je predstavila svoju 'prvu' #BaubleBum '- stražnjicu koja je bila obojena crvenom bojom i prekrivena strateški postavljenim šljokicama i štrasom kako bi izgledala poput božićne kuglice.

A oni koji žele otići korak dalje i kombinirati ova dva trenda, ideju mogu potražiti na Etsy-u na kojem se može kupiti božićni džemper s izrezom za jednu dojku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje