Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi hit za vjenčanje: Kroksice sa puno šljokica - za mladenke

Čini se da se i neke mladenke odlučuju za udobnost prije svega, pa je prodavaonica Princess Pumps na Etsyju postala pravi hit sa svojim kroksicama za mladenke

Od nedavno se na shopping stranici Etsy mogu kupiti i kroksice za svadbu, a po tome kako su brzo postale popularne, čini se da se brojne mladenke odlučuju za gumene udobne cipele na svoj najvažniji dan. Iako su do sada uglavnom bile rezervirane za one koji puno stoje na nogama, čini se da neki ne vide zašto se popularne kroksice ne bi nosile i uz vjenčanicu.

ODLUČILA OSTATI U HRVATSKOJ Pokloni s potpisom: Biznis sam počela s domaćim džemovima

Dostupne su u Etsy dućanu 'Princess Pumps', specijaliziranom za dodavanje šljokica na cipele za vjenčanje. 

Foto: Etsy.com

Oni, naravno, ne prodaju originalne Crocs klompe, već cipele od gume u klasičnom Crocs obliku pod nazivom Starlight Sequin Crystal Iris. Može ih se pronaći u svim bojama, a najpopularnije su bije i srebrne sa 'obveznim' šljokicama. Koštaju 114 dolara (740 kuna) i isporučuju se bilo gdje u svijetu za dva tjedna. 

Foto: Etsy.com

"Mislim da ću se ponovno udati samo da ih nosim", napisala je jedna žena na Twitteru, a drugi su se raspitivali i mogu li se kroksice staviti na popis darova koji mladenci daju gostima. 

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Komentari (12)
  • nema sjaja i šljokica koje mogu ulijepšati ružnu i nakaradnu šlapu

    29. 6. 2019,   08:13
  • Mladenka koja to obuje sigurno ima neki problem koji treba otkriti psiholog ili psihijatar!

    29. 6. 2019,   08:48
  • Ne znam na kome te papaštrumpfice mogu izgledati dobro?Meni sve zene u njima izgledaju kao patkice jer noge izgledaju krace.Ja sam ih kupila za rad po vrtu ma ih ni tamo ne nosim.

    29. 6. 2019,   09:14