Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi Skuhatćute donosi 125 slasnih recepata za zimska jela

Uživajte u mirisima i okusima zime. Pripremite jela i slastice uz savjete najboljih kuhara i slastičara te uživajte uz najbolja mesna pečenja, priloge i umake za bogati zimski stol

Požurite na kioske po zimsko izdanje novog magazina Skuhatćute s više od 125 recepata na raskošnih 100 stranica. Uživajte uz najbolja mesna pečenja, priloge i umake za bogati zimski stol. Inspirirajte se receptima za mirisne slastice - maštovite kolače i slatke tople napitke.

Pripremite raskošnu puricu, junetinu u vinu ili marinirana rebarca prema receptima Marija Vešligaja, chefa restorana Brewbites, ili bogatu zimsku tortu, voćni kolač i čokoladne kuglice prema receptu Žakline Troskot, vlasnice slastičarnice Amelie. Uživajte u slasnim morskim delicijama uz najbolje recepte s ribom i plodovima mora.

Počastite se finim namazom od bakalara ili oradom s pjenicom od cvjetače uz recepte koji nam je otkrila Zrinka Šare, voditeljica zagrebačkog restorana Bota Šare. Donosimo i preporuke za vrhunske  pjenušce i vina, kao i zanimljivu priču o vinaru Tomislavu Tomcu i njegovom svjetski priznatom pjenušcu Amfora.

Oduševite goste kreativnim idejama za party, ukusnim zalogajima i pjenušavim koktelima. Tu su i recepti iz novog Aperitivo bara, chefa Vlade Simića i koktel majstora Vjenceslava Madića – Kishonija. Uživajte u zabavi uz pate od pačjih prsa, mousse od pileće jetrice rolice od bifteka...

Aromatizirajte jela najboljim začinima uz recepte iz kuhinje nutricionistice Sanje Ćosić, uljepšajte hladna jutra uz ideje za bogati doručak, ugrijte se uz topla jela na žlicu... Skuhatćute je u prodaji po cijeni od 20 kuna. Kuhajte s nama i oduševite najmilije zimskim poslasticama.

Komentari (1)