Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Novi termini u 'dejtanju': Što je catfishing, ghosting i caspering

Novi termini u 'dejtanju': Što je catfishing, ghosting i caspering
1

Većina mladih dobro je upoznata s terminima kao što su 'ghosting' ili 'catfishing'. Međutim, sada postoji cijeli novi niz fraza koje trebaju naučiti svi samci prije 2020. godine. Evo što točno oni znače

VIDEO

1. Caspering

Ghosting je sličan pojam Casperingu, samo što je ghosting okrutniji. Ghosting je kada neko vrijeme izlazite s nekim, ali shvatite da vam se ne sviđa pa samo odjednom nestanete ‘s lica zemlje’. Caspering je malo blaži oblik ghostinga, on se referira na prijateljskog duha, Caspera, a simbolizira lijep je način da nekome date do znanja da ćete nestati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

2. Glamoozling

Većina nas želi što bolje izgledati za prvi spoj, bilo da je riječ o novoj frizuri ili novoj odjeći. Ako ste tako sređeni pojavili na spoju, a druga strana vas je 'zezla' i nije se pojavila, ne trebate biti previše tužni jer bar dobro izgledate.

3. Flashpanning

Medeni mjesec bilo koje veze je najbolji dio veze i većina nas želi tamo ostati zauvijek. Međutim, većina nas ne bježi iz veze kada se pojave teška vremena i kada nestanu romantični i uzbudljivi trenutci. Međutim 'flashpanner' neće razmišljati dva puta i ostavit će vas čim shvati da je romantika 'nestala'. 

Ovakvu guzu nije htjela imati: Implantati su joj se izokrenuli
Ovakvu guzu nije htjela imati: Implantati  su joj se izokrenuli

4. Yellow Carding

Baš kao što je i nogometaš kažnjen žutim kartonom ili opomenom za prekršaj isto vrijedi za partnera ili partnericu odnosno za njihovo loše ponašanje. Samim signaliziranjem da niste sretni dajte do znanja partneru ili partnerici da vam njihovo ignoriranje ili kašnjenje nije prihvatljivo.

Girl is waiting for a guy

5. Exoskeletion-ing

Jeste li ikada upoznali svog partnera ili partnericu preko Instagrama ili Twittera? Niste jedini. Više od petine ljudi je upoznalo sadašnjeg partenera preko društvenih mreža i taj pojam je nazvan exoskeletion-ing.

Veći užitak u seksu: Piskavica je lijek za nizak ženski libido?
Veći užitak u seksu: Piskavica je lijek za nizak ženski libido?

6. Cause - playing

Ako vas bivši ili bivša stalno zovu na telefon, možda mislite da je to jer im nedostajete, ali oni od vas zapravo trebaju samo neku uslugu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam