Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Novi trend: Kapa Baker boy voli eleganciju i rokerski stil

Novi trend: Kapa Baker boy voli eleganciju i rokerski stil

Kapa koju su ‘60-ih nosile Brigitte Bardot i Edie Sedgwick zavladala je uličnom modom i s trona izbacila donedavno obožavane šešire. Može se kombinirati baš na sve

VIDEO

Kape Baker boy, kakve su nosili muškarci i dječaci na početku 20. stoljeća kao dio radne odjeće pekara, ali i poštara i mornara, svakih pola stoljeća dožive stilsko uskrsnuće u obliku ženskog modnog trenda. 

Tako su ih 60-ih godina prošlog stoljeća nosile modne ikone Brigitte Bardot i Edie Sedgwick, a danas ih ultimativno nose sve cure Instagram generacije koje prate trendove. I to u tolikoj mjeri da su s modnog trona privremeno izbacile šešire sa širokim obodom. 

Uglavnom su kape u crnoj verziji od kože, pliša ili samta te se kao takve lako kombiniraju sa svim modnim kombinacijama i u raznim prigodama. No trendseterice ih najčešće nose uz retro karirane uzorke na odjeći, a vi možete isprobati i kako lijepo dopune jeans total look.

ZRINKA BLAŽEVIĆ, PR savjetnica:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nosim kapu, šal i ruksak Zara, jaknu, suknju i čizme Mango, vestu H&M i ‘no name’ košulju. Volim ovu kombinaciju jednostavnih komada koji ostavljaju efektan i chic dojam, a ujedno su to moje omiljene (ne)boje, kaže Zrinka. 

URŠULA HULJEV, studentica talijanskog i ruskog:

Nosim kapu i haljinu Zara, jaknu Mango, maminu maramu, torbu Mass i čizme H&M. Ova kombinacija odaje moje dobro raspoloženje, u šali priznaje zaljubljenica u jezike. 

MATEA ANDRIĆ, studentica povijesti:

Nosim kapu Stradivarius, sako koji sam naslijedila od bake, majicu Tommy Hilfiger te hlače, torbu i čizme Zara. Za ovu kombinaciju odlučila sam se jer volim jednostavne i klasične komade u kojima se osjećam ugodno, kaže.

LUNA VALAS, model:

Nosim kapu Zara, kaput Inverno Caldo, hlače Levi’s, čizme Dr. Martens i torbu Klisab. Izašla sam iz svojih stilskih okvira tamnih boja i kupila žuti kaput, kaže Luna.

IVANA JERKOVIĆ, PR menadžerica:

Nosim kapu i kaput Mango, vestu H&M, hlače i čizme Zara, a torba je ‘no name’. Ovom kombinacijom odlučila sam razvedriti sivo jutro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje