Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novo izdanje Mega bikers susreta: Zabava je zajamčena

Najveća slavonska manifestacija priprema svoje 16. izdanje. Od 10. do 12. svibnja u Slavonskom brodu sve posjetitelje očekuje bogat dnevni i večernji program.

Mega Bikers Susreti najveća su manifestacija u Slavoniji, koja okuplja poklonike dobre svirke, brzih motora i odlične zabave. Ovaj jedinstven događaj koji privlači na tisuće posjetitelja dobar je primjer povratka zabave i života u Slavoniju. Ova 16. po redu manifestacija i ove godine neće razočarati bogatim dnevnim i večernjim programom. Kao ni u proteklih 15 godina godine prave zabave uz provjerene rock snage, piva u potocima, odličnu gastro ponudu i atraktivne utrke ubrzanja neće nedostajati.

U petak 10. svibnja servira se 'Hladno pivo', a po prvi puta će i na bini raspaliti odličan 'Bang Bang' uz podršku provjerene rock zabave bandova The Trio, Plagijat i Rockeri. Drugi dan 11. svibnja na pozornicu ulijeće 'Let3', a mnogi će poderati grla na najbolje hitove Bijelog Dugmeta i Divljih Jagoda uz Alena Islamovića i njegov rock band. Zabava će se  produžiti do jutarnjih sati, a mnogi će i dočekati jutro u najpunijim i najpopularnijim šatorima na ovim prostorima uz brodske DJ-e.

Kako bi se program učinio što atraktivnijim MK Brod je dao povjerenje sugrađaninu i prijatelju kluba Matiji Blaževcu da organizira Stunt Show te je dogovoren nastup poznatog stunt majstora Dejana Špoljara sa suradnicima i K-STUNT Teamom iz Mađarske. Stunt show će biti u petak 10.5. na velikom parkingu kod stadiona NK MARSONIA, s početkom u 16:00 sati.

Jedna od najposjećenijih utrka ubrzanja na ovim prostorima počinje u subotu 11.5., u 12 sati na Zapadnoj veznoj cesti, a svi će posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore koji razvijaju izlaznu brzinu i do 300 km/h. Nakon utrka ubrzanja u 17 sati na tisuće bikera provozati će se na svojim motorima ulicama Slavonskog Broda u velikom svečanom defileu, na kojem će sudjelovati bajkeri iz cijele Hrvatske, regije i Europe.

Mega Bikers susreti privlače posjetitelje odličnom ponudom zabave na atraktivnoj lokaciji ŠRC Poloj, riječnoj plaži, prostoru idealnom za kampiranje i odmor. Bajkeri iz Moto Kluba Brod ujedinili su cijeli grad i dobar dio Slavonije u organizaciji, pa ni ne čudi masovna posjećenost i na samim utrkama ubrzanja u jutarnjim satima. Veliki interes za Mega Bikers susrete bio je i na sajmu turizma u Londonu, pa će se ovaj festival brzih motora i rock glazbe naći za iduću godinu i na dodatnim materijalima turističke ponude Slavonije.

Ulaznice za oba dana po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti na ulazu ŠRC Poloj. Više o manifestaciji.

Tema: Kamo za vikend - Hrvatska 365

Komentiraj, znaš da želiš!