Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novozelandska aviokompanija omogućuje spavanje s djecom

Sada pomoću posebnih pojasa novorođenčad može spavati pored roditelja. Prije je to bilo nemoguće i male bebe su morale biti u krilu za vrijeme vezanja

Aviokompanija Air New Zeland nada se da će letenje ekonomskom klasom učiniti malo udobnijim za roditelje novorođenčadi i male djece. I prije su najavili inovativni Skycouch, tri ekonomska sjedala koji u sekundi postaju ležajevi te omogućavaju putnicima da legnu tijekom cijelog trajanja leta, domaćeg i međunarodnog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi put je predstavljen 2011. godine, a Skycouch je osmišljen kako bi omogućio odmor roditeljima i djeci koji je često nekvalitetan zbog neograničenog prostora ekonomskoj klasi. Sada roditelji mogu biti zadovoljniji jer postoji i pojas koji sigurno omogućava roditeljima da dojenčad spava pored njih. Prije je to bilo nemoguće i male bebe su morale biti roditeljima u krilu za vrijeme vezanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Air New Zealand (@airnz)

Pojasevi dolaze u tri veličine, a zrakoplovna tvrtka će omogućiti  besplatne  podloge za dodatnu zaštitu dojenčadi koja su manja od prosjeka. Postoji i pojas koji omogućava roditeljima da spavaju pored djeteta. Iz kompanije se smatra da će roditelji biti mirniji jer će djeca imati više prostora za igru i spavanje, piše Buisness Insider. 

Neki su oduševljeni, dok drugi smatraju da takvo nešto nije sigurno za male bebe. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (1)
  • Putuje li i Šarić njima?

    9. 11. 2019,   10:40