Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

O lezbijskom seksu otvoreno: Odgovorila je na deset pitanja

O lezbijskom seksu otvoreno: Odgovorila je na deset pitanja
1

Lezbijka je iskreno progovorila kako izgleda seks u njezinoj vezi, na koje sve načine postižu orgazme, koriste li prste ili dildo, zašto im penis ne nedostaje...

VIDEO

Zara Barrie je hrabro progovorila za Elite Daily o seksualnoj stvarnosti lezbijske zajednice i odgovorila na pitanja koja su mnogima pala na pamet, ali rijetki su se usudili izgovoriti ih na glas. Zara kaže kako mnogi drže privatnost pod svojim plahtama, ali ona je oduvijek bila "otvorena knjiga" i nije joj nimalo neugodno pričati o svojoj intimi. Iako, priznaje nije uvijek bilo tako.

- Ja sam strastvena lezbijka koja voli svoju djevojku i koja će ju poljubiti u dva sata ujutro u međunožje, bez isprike bez zadrške i bez davanja. Nisam ni ja u početku sve znala, učila sam kroz pokušaje i pogreške i bilo mi je nekako neugodno pitati druge za njihova iskustva. Ali, rekla sam sama sebi, dovraga, pa sad je 2015. godina, a mi se još uvijek sramimo govoriti o seksu - ispričala je Zara pa odgovorila na deset pitanja o lezbijskom seksu..

1. Što se uopće računa kao seks u lezbijskoj zajednici?

Možete pitati šest različitih lezbijki što je lezbijski seks i dobit ćete šest različitih odgovora. Moja prijateljica Jackie kaže kako je to penetracija prstima i dildom, a za Sally je seks ako joj partnerica sjedi na licu. Lisa je odgovorila mudro: "Znat ćete da je seks ako dođe do njega".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Kako je upotreba dilda drugačija sa ženom u odnosu na muškarca?

Milijun puta sam čula komentare tipa: "Zašto lezbijke ne iskoriste pravog muškarca, a ne dildo?". Mene strašno privlači žensko tijelo, a njegov miris me jako uzbuđuje. Muškarci i žene imaju različite mirise tijela, oni ljube drugačije, drugačijeg su okusa, drugačije se kreću itd. Recimo, dlakava muška prsa su mi jednostavno odbojna dok me ženske grudi uzbuđuju. Ja ne želim penis, a dildo to ni nije. To je seks igračka uz koju se mogu osjećati fantastično. 

3. Kako nedostatak dodira penisa i vagine utječe na emocionalnu vezu?

Prije nego što sam prešla "na drugu stranu", imala sam seksualne odnose s muškarcima. Ali, za mene je seks sa ženama puno intenzivniji. Žene nemaju penis koji guraju unutra - van već se moraju malo više potruditi. Emocionalna veza tijekom seksa sa ženom ide u neke nove visine jer međusobno upoznajemo naša tijela rukama i ustima. 

4. Što je to točno "scissoring" (scissors - škare)?

O, to je jedno divno, veličanstveno umijeće. To je lezbijski seksualni čin u kojem obje partnerice rašire svoje noge, pritisnu vagine jedna o drugu i trljaju si međusobno klitorise sve dok ne dođu do orgazma. Kinezi to zovu "poliranje zrcala", a u Srednjoj Americi "pravljenjem tortilje". Ali, to nije jedini način da imamo seksualni odnos, ima ih još puno. 

5. Postoje li spolne uloge u vezi, jedna ima mušku, a druga žensku?

Ovo je osjetljivo pitanje, vrlo osjetljivo. Ja bi rekla da to ovisi o paru. Definitivno postoje neke veze u kojima jedna partnerica preuzima mušku ulogu, a druga više žensku. Neke se osjećaju ugodnije u tradicionalno muškoj ulozi, a druge u ženskoj. Ali, poneka je to teško definirati.  Na primjer, ja volim ukrašavati dom, kupovati cvijeće, a obje te navike smatraju se tipično ženskima. Ipak, volim ponekad i kontrolirati, izabrati restoran, naručiti vino, što je više muška osobina.

6. Tko prvi dođe do orgazma?

Ja.

7. Da li tvoja partnerica intuitivno zna kako da dođeš do orgazma? 

Shvatila sam kako su žene nevjerojatno nesebični ljubavnici. Mi smo vrlo intuitivne u pružanju orgazama jer znamo što žene vole, a muškarci to ne mogu shvatiti. 

8. Uživaš li u lezbijskim pornićima?

Ne. Mislim da su takvi pornići smiješni i niti malo ne predstavljaju realni lezbijski odnos. Zapravo, saznala sam kako su najstrastveniji gledatelji takve pornografije zapravo heteroseksualne žene. Zanimljivo, zar ne?

9. Odijevaju li lezbijke seksi donje rublje? 

Neke lezbijke nose sportske grudnjake, neke push up grudnjake, a neke ih uopće ne nose. Ali, reći ću jednu stvar, mi želimo uzbuditi partnericu kao i što bi svaka djevojka svojeg partnera. Nikad nisam pomislila da smo obje lezbijke pa se zbog toga ne moram previše truditi. Želim biti najseksipilnija za moju partnericu.

10. Lezbijke s dugim noktima?

Mi imamo običaj imati kratke nokte i držati ih takvima jer koristimo prste dosta kod seksa. Ali, ako partnerica ne voli penetraciju prstima, tad su dugi nokti o.k. Samo morate paziti da koristite samo jagodice dok partnerici stimulirate klitoris.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise