Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

O tome se mašta: Scene koje bi žene voljele uistinu doživjeti

O tome se mašta: Scene koje bi žene voljele uistinu doživjeti
20

Nema žene koja ne zadrhti kad Swayze priđe Demi Moore straga i zajedno izrađuju glineni lonac, kad Salma ljubi Banderasa, kad Mark Darcy zaprosi Bridget Jones...

VIDEO

Mnoge filmske scene tijekom godina dosegle su kultni status tijekom godina. Mi smo za vas izabrali scene o kojima žene maštaju i žele ih proživjeti i u stvarnom životu. 

'Zapravo ljubav'

Juliet je oduvijek pretpostavljala da je Mark, najbolji prijatelj njena supruga, mrzi jer se uvijek čudno ponašao u njenoj blizini. Razuvjerio ju je kad joj je pozvonio na vrata glumeći da pjeva božićne pjesme, a zapravo joj je pokazivao poruke na papiru kojima joj je govorio da je savršena i da će je voljeti do kraja života. Ona mu uzvraća poljupcem. 

'Duh'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sam i Molly mladi su i zaljubljeni i taman su se uselili u novi stan. Možete li zamisliti bolji način da se udomaćite u novom stanu od onoga koji je iskoristio ovaj filmski par? Scena u kojoj Molly zbog nesanice krene izrađivati glinenu posudu, a Sam joj priđe s leđa i zajedno s njom uroni ruke u mokru glinu pa se počnu strastveno ljubiti mnogima je urezana u pamćenje i maštaju da im se nešto takvog dogodi barem jednom u životu.

 'Titanik'

Trenutak u kojem Jack i Rose vode ljubav u automobilu u potpalublju mnogima je erotski najnabijeniji moment moderne kinematografije. Tko se ne sjeća scene kad Rose u zanosu nasloni ruku na zarošeno staklo. Jednostavna gesta kojom je toliko toga rečeno. 

'Romeo i Julija'

Najtužnija i istovremeno najromantičnija ljubavna priča je ona između potomaka dviju zaraćenih obitelji u Veroni, Montague i Capulet. Romeo prvi put sreće Juliju na zabavi koju organizira njen otac i odmah se zaljube. Scena u kojoj se znatiželjno promatraju kroz akvarij s ribama jedna je od najnježnijih ljubavnih scena. 

'Kad je Harry sreo Sally'

Na kraju filma Harry prizna Sally da voli sve u vezi nje, njene mane, čudne navike, vrline, sve što je čini ženom kakva jest. Iako mu isprva kaže da to nije dovoljno, Sally na kraju posustane i ona i Harry ljube se na dočeku Nove godine.

 'Zgodna žena'

Edward Lewis uspješan je biznismen koji se zaljubi u Vivian koja se bavi prostitucijom kako bi mogla plaćati stanarinu. Nakon svih zavrzlama koje prođu zajedno on, unatoč tome što se boji visina, kao vitez na bijelom konju u bijeloj limuzini stiže pred njen stan i penje se po požarnim stepenicama do najvišeg kata kako bi joj rekao da je voli i želi s njom provesti ostatak života.

 'Zameo ih vjetar'

Scena u kojoj Rhett Butler strastveno poljubi Scarlett O'Haru kako bi joj dokazao da je jedini pravi muškarac za nju te da je voli, scena je za vrijeme koje svaka žena mašta da je krhka i nježna i da dođe njen Reth, čvrsto je zagrli i poljubi tako strastveno da se onesvijesti. 

'10 razloga zašto te mrzim'

Patrick Verona za ljubav se iz zločestog dečka transformirao u teškog romantičara. Kat je osvojio pjevajući 'Can't Take My Eyes Off of You' na školskom igralištu dok su ga svi gledali i slušali. 

'Desperado'

Revolveraš i mariachi dođe u mali gradić u kojem se zaljubi u seksepilnu knjižničarku Carolinu. Scena u kojoj vode ljubav uz svjetlo svijeća nakon čega ona tiho pjeva malo kog ostavlja ravnodušnim. 

'Gospodin i gospođa Smith'

Brad Pitt i Angelina Jolie tijekom snimanja filma su se zaljubili, a kako i ne bi kad su snimali tolike seksi scene. Kroz cijeli film jedno drugo pokušavaju ubiti, no na kraju sve završava vatrenim seksom. 

'Devet i pol tjedana'

Cijeli film vrvi erotski nabijenim scenama, no većini je u najboljem sjećanju ostala ona u kojoj John hrani Elizabeth svime što nađe u frižideru i to na najerotičniji mogući način. Sve u toj sceni je seksi: hrana, način na koji John Hrani Elizabeth, način na koji Elizabeth guta sve što joj on stavi u usta, kockica leda kojom joj prelazi preko tijela...   

'Grad anđela'

Maggie se kupa u kadi i gleda se u ogledalo, a Seth, anđeo, cijelo vrijeme stoji u kupaonici i promatra je s požudom dok ona nije ni svjesna da je on tamo jer ga ne vidi. Jedina 'napetija' scena od te u filmu je ona u kojoj Maggie i Seth vode ljubav ispred kamina. 

'Bridget Jones: Na rubu razuma'

Kad Bridget mokra dođe do Marka i kaže mu da ga voli i on je zaprosi nakon svih uspona i padova koje su zajedno prošli za mnoge je najbolja ljubavna scena ikad snimljena jer su Bridget i Mark likovi s kojima se mnogi mogu poistovjetiti pa im je njihova ljubavna situacija, koliko god smiješna bila, razumljiva i draga. 

'Match Point'

Chris ne skriva ljubav koju osjeća prema Noli Rice, a emocije među njima kulminiraju kad se nakon prepirke počnu strastveno ljubiti usred trave dok pada kiša.  

'Casablanca'

Ingrid Bergman i Humphrey Bogart glume ljubavnike koji se sretnu u Casablanci nakon što su godinama bili razdvojeni. Scena u kojoj se ljube nakon što mu ona kaže kako zna da je on svjestan ljubavi koju ona osjeća za njega po nekima je najdirljivija romantična scena, a njihov poljubac prozvan je poljupcem svih vremena.  

'Doručak kod Tiffanyja'

Kad se Holly i Paul voze u taksiju i on demonstrativno izađe govoreći joj da nema pojma što je ljubav jedino što gledatelju pada na pamet je da joj kaže da se pribere i shvati da je on pravi za nju iako na svijetu postoje bogatiji muškarci koji bi joj mogli kupiti sve što bi poželjela.  

'Ja u ljubav vjerujem'

Scena u kojoj Anna uđe u Williamovu knjižaru s darom i kaže mu 'Ja sam samo djevojka koja stoji pred momkom i traži ga da je voli' malo kog ostavlja ravnodušnim. Jedino što gledatelj u tom trenutku može osjetiti je želja da vikne Williamu da se trzne i kaže Anni da je voli. 

'Mostovi okruga Madison'

Fotograf Robert Kincaid ušeta u život kućanice Francesce Johnson. Zajedno provedu nekoliko dana ispunjenih ljubavlju, strašću i razumijevanjem, no na kraju se rastanu jer ona odluči biti vjerna svom suprugu. Trenutak kad se se Robert i Francesca sretnu u gradu dok pada kiša i on priđe njenom automobilu u kojem ona čeka supruga da izađe iz trgovine po mnogima je na vrhu ljestvice srcedrapajućih ljubavnih scena. 

'The Notebook'

Rachel McAdams i Ryan Gosling savršeno su odglumili Allie i Noaha, zaljubljeni par koji zbog socijalnih razlika sedam godina provede ne znajući ništa jedno o drugome. Kad se nakon svih tih godina konačno sretnu ne mogu suspregnuti osjećaje i ponovno uživaju u ljubavi i strasti koju i dalje osjećaju jedno za drugo. 

'Jerry Maguire'

Jerry Maguire je sportski menadžer koji napusti tvrtku u kojoj radi jer mu se više ne sviđa kako tvrtka posluje. Za njim ode Dorothy Boyd, tajnica i samohrana majka. Zajedno pokrenu 'biznis' i zaljube se. Jerry ima naviku brzati sa stvarima pa tako zaprosi Dorothy i vjenčaju se. Ubrzo shvate da im je bolje dok nisu zajedno i odluče se rastati. Nakon emotivnog intervjua jednog od igrača za koje brine, Jerry shvati da zapravo zaista voli Dorothy i ode u njen dom kako bi joj to rekao pred punom kućom rastavljenih prijateljica njene sestre koje o muškarcima misle samo najgore. 

Uživajte i u ostalim iznenađenjima koja smo pripremili za vas u specijalu Samo za žene! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima