Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Obično brašno brzo opere kosu, a ocat otjera prhut

Obično brašno brzo opere kosu, a ocat otjera  prhut
1

Prirodni, jeftini domaći preparati najbolje 'liječe’ beauty probleme: avokado omekšava grubu kožu,a hlađene vrećice čaja su za otečene oči

VIDEO

Ljepota u vrijeme recesije moguća je zahvaljujući trikovima koji ne zahtijevaju skupe preparate i tretmane, no pritom je važno odabrati one koji neće naštetiti koži ili kosi. Podrezivanje trepavica neće ojačati njihov korijen, a brijanje obrva u poslijednji čas strogo je zabranjeno jer se oštre dlačice vide i osjete pod prstima. Dezododorans smanjuje znojenje stopala, ali i nastanak žuljeva, koje izaziva trenje znojnog stopala. Nanosi se na stopala i između prstiju, a neugodne mirise spriječit će i čarape od mikrovlakana. Protiv klizanja prstiju sandale se mogu nasprejati lakom za kosu. Doručak od žitarica godi i stopalima, pa ih stavite u posudu s mlakom vodom. Lipidi i proteini iz pšeničnih pahuljica zadržat će vlagu, pa se koža neće ljuštiti.

Vazelin, sol i avokado omekšavaju grubu kožu
Protiv grubih peta pomažu vazelin i pamučne čarape tijekom noći, ali i pire od avokada. Avokado je prirodan preparat koji vraća vlažnost koži. Nanosi se na 20-ak minuta i ispire u mlakoj vodi. Može se kombinirati i s pilingom od krupne morske soli.

Lak za kosu i parfem uklanjaju miris dima
Uvuče li se dim u kosu, a nemate vremena oprati je, nasprejajte tjeme lakom za kosu, raščešljajte i posušite ako je potrebno. Na dlanove stavite malo parfema i prođite kroz pramenove.

Ohlađene vrećice čaja za otečene oči
Tein iz čaja sadrži sastojke koji izvlače vodu iz kože, pa smanjuje vrećice ispod očiju. Ohlađene vrećice čaja stavite na kapke i držite desetak minuta.

Brašno za suho pranje kose
Masna kosa kvari ukupan dojam, a nemate li vremena oprati je, nečistoće uklonite dječjim puderom ili brašnom. Nakon utrljavanja štedljive količine u tjeme, češljem temeljito izvucite ostatke praha kako bi se uklonili bijeli tragovi.

Kiselina iz octa 'tjera’ prhut
Ocat u kosi pomaže protiv prhuti, a nanosi se nakon šamponiranja. Najbolji izbor je šalica blagoga jabučnog octa koji se miješa sa šalicom vode. Nakon minute ispire se hladnom vodom. Kiseli pH octa stvara nepovoljnu okolinu za širenje prhuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje