Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obiđite božićne sajmove: Sve plaćaju i još vam daju 200 eura

Osim uživanja, kandidat će imati zadatak napisati osvrt za svaki sajam, fotkati i objaviti na Instagramu. Putovanje će započeti u Pragu, a završiti obilaskom božićnih sajmova u Budimpešti

Sretnik ili sretnica kojeg angažira putnička agencija Civitatis imat će nakratko posao iz snova. Biti će plaćen da pet dana putuje i obilazi božićne sajmove u Pragu, Beču, Bratislavi i Budimpešti.

Christmas In Prague, Czech Republic ^_^ Christmas markets (Vanocni trh) are the key in the Czech festive magic. The...

Objavljuje Magical Beauty of Cities Around the WorldUtorak, 13. prosinca 2016.

Početak blagdanske avanture počinje 16. prosinca, svi troškovi smještaja i prijevoza su plaćeni, a uz to će dobiti i džeparac od 200 eura.

Objavljuje Holidays By Design CleethorpesSubota, 11. svibnja 2019.

Osim uživanja, kandidat će imati zadatak napisati osvrt za svaki sajam, fotkati i objaviti na Instagramu. Putovanje će započeti obilaskom starogradskog trga u Pragu pa nastaviti do prekrasnog sajma Belvedere Palace Christmas u Beču.

Christmas Market #Bratislava

Objavljuje Travel NinjasUtorak, 1. prosinca 2015.

Odatle se produžiti do najvećeg sajma u Rathausplatzu pa putovanje nastaviti na sajam u Bratislavu gdje će provjeriti što ima na stotinjak štandova i kušati tamošnje blagdanske delicije.

#Hungary #Budapest #Europe #Christmas #Festive #Holidays #Travel #Trip #Explore #city

Objavljuje My TravelgramSubota, 31. prosinca 2016.

Sljedeći dan je u planu Mađarska i tamošnji sajam Budapest Christmas Fair & Winter Festival na trgu Vörösmarty, a za kraj će posjetiti božićnu tržnicu pokraj bazilike sv. Stjepana, prenosi Mirror.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete OVDJE a na istom linku ćete pronaći i više detalja. Objasnili su kakvog kandidata traže.

- Tražimo nekoga tko jede, spava i diše u božićnom ozračju. Želimo da uspješni kandidat u to unese blagdanski duh i entuzijazam kako bi u potpunosti istražio sve što europska božićna tržišta mogu ponuditi te nas izvijestio na koje načine možemo navedene božićne sajmove ponuditi svojim kupcima... Želimo nekoga punog energije tko se ne boji baciti u nova iskustva i upijati nove kulture - napisali su u putničkoj agenciji.

BOŽIĆNA ČAROLIJA Imanje obitelji Salaj ove godine ima čak pet milijuna lampica

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (2)
  • Tu bi prosao siguran sam. Volim izazove i jos k tome obozavam slikati. Uglavnom, prosao sam sa familijom sve navedene lokacije proteklih godina. Nazalost radim i ne mogu ici :(

    27. 11. 2019,   22:28
  • Eto zanimljivo...toliko hvalimo ZG advent, a na kraju njega nema u obilasku ovih destinacija ( čak i Bratislava dobila priliku).... sa Pragom, Budimom i Bečom ionako ne možemo u istu rečenicu / kategoriju !!!

    27. 11. 2019,   22:31
Message