Obavijesti

Lifestyle

Komentari 168

Obišli smo trgovine: Za 149 kn obucite dijete od glave do pete

Obišli smo trgovine: Za 149 kn obucite dijete od glave do pete
1

JEFTINIJE OD SENDVIČA Tražili smo odjeću i obući za djecu. Najjeftinija ponuda bila je u Pepcu, a najskuplja u Zari. Majice u Pepcu mogu se naći za 17,50 kuna

VIDEO

Obišli smo šest prodavaonica u Zagrebu koje prodaju odjeću za djecu. Tražili smo odjeću i obuću za djecu, male školarce do deset godina.

Četiri prodavaonice specijalizirane su samo za odjeću i obuću Zara, H&M, Pepco i Kik. Iako je u njima bio veći izbor, Lidlova ponuda nije zaostajala puno. Asortiman je bio jednako bogat u specijaliziranim prodavaonicama, ali su cijene u Zari i H&M-u i do osam puta bile veće kad se radi o pojedinim komadima odjeće. Na primjer, pamučna majica u Pepcu i Kiku stajala je 17,90 kuna, a u Zari i H&M-u i do 145 kuna. Siromašnu ponudu imao je Kaufland, u kojem smo jučer pronašli samo dječje tenisice po cijeni od 69,99 kuna.

Za djevojčice skuplje

Dječja ženska odjeća u Zari je bila skuplja nego muška, što se posebno primijeti u ponudi pamučnih majica i košulja. Ženske dječje košulja bile su od 119,90 do 139,90 kuna, dok su dječje, ali muške, bile od 45,90 do 99,90 kuna. Pronašli smo jedino tenisice za dječake koje su za 40 kuna skuplje od onih za djevojčice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jednake cijene za mušku i žensku dječju odjeću imao je Lidl, a i ponuda im je bila raznovrsna za oba spola. Imaju i univerzalnu dječju traper jaknu koja je stajala 99,99 kuna. Nedostatak je jedino što nismo pronašli traperice za djevojčice. Za dječake su bile po 74,99, što je jeftinije od traperica u Zari i H&M-u, ali skuplje od onih u Kiku i Pepcu koje su bile po 34,90 kuna.

Ipak, H&M u ponudi ima i ženske traperice po 35 kuna, ali jučer kad smo obilazili prodavaonice, bilo ih je još nekoliko.

Budžet od 1000 kuna

- Tenisice sam kupovala u outletu, a trenirkice i majice u H&M-u i Kiku. Sve zajedno potrošila sam oko 500 kuna. To mi je bilo dovoljno da djelomično obnovim Gabrijelovu garderobu. Da sam je išla skroz mijenjati, morala bih izdvojiti najmanje 1000 kuna - rekla nam je Kristina Dalić, mama prvašića. Dodala je kako joj je H&M najdraži jer ima veliku ponudu odjeće za djecu svih uzrasta.

Pepco pobjednik

- Zadovoljna sam i cijenama. Prihvatljive su - rekla je Kristina.

Dodala je kako nije kupovala sve odjednom već je danima prije početka škole odabirala odjeću za svog prvašića.

Ovakva “tura” po dućanima omogućila joj je da prođe jeftinije. Upravo je i to zaključak našeg obilaska. Ipak, najniže cijene bile su u Pepcu. U najjeftinijoj opciji tenisice, traperice, majica dugih rukava i jakna stoje 149 kuna. Najveći budžet potreban je za Zaru. Tamo najjeftiniji komplet odjeće za dijete stoji 515 kuna, a najskuplji 620 kuna. Slično je i u H&M-u. Lidl je po cijenama u sredini. Nije bio jeftin kao Pepco i Kik, ali ni skup kao ostale dvije prodavaonice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru