Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bacite pogled na stopala: Ona puno govore o vašoj osobnosti

Je li vam palac najduži prst ili svu vam svi nožni prsti jednake dužine? Čak i takve simpatične karakteristike mogu otkriti nešto o vašim sklonostima i karakteru. Otkrijte što!

Nakon duge zime i još 'dužeg' kišnog proljeća, napokon je došlo vrijeme za sandale i japanke. Većina uređuje svoje prstiće i stopala kako bi ih pokazali u najboljem svjetlu. A dok vam pogled bježi prema sjajnim lakovima ili lijepim sandala, pogledajte i oblik stopala te saznajte kakav je karakter tog čovjeka.

Romansko stopalo
Foto: ViralThread

Ovakav izgled stopala ima većina ljudi. Palac i prva dva prsta su gotovo jednake veličine, a ostali su manji. On otkriva društvenu osobu koja voli ljudi i isprobavati nove stvari. Težite uspjehu u poslovnom svijetu i uvijek ste u centru pozornosti, piše Viral Thread.

Seljačko stopalo
Foto: ViralThread

Kod ovog oblika stopala svi prsti su iste dužine. Obično ga imaju vrlo smireni i odmjereni ljudi. Nisu skloni istupima niti vole biti u centru pažnje, ali na njih se uvijek možete osloniti. Ono što vam oni kažu nećete nikada morati provjeravati. 

Grčko stopalo
Foto: ViralThread

Na ovom stopalu drugi prst je izraženiji, odnosno duži od drugih. Čak je i palac manji od njega, a ostali prsti su sve manji jedan od drugoga. Riječ je o entuzijastičnim i vrlo optimističnim ljudima, no sigurno nisu sretni kada trebaju ići kupovati obuću. 

Izduženo stopalo

Foto: ViralThread

Kod ovog oblika palac je najveći, a svi ostali prsti su manji od onog prijašnjeg. Riječ je ljudima koji ponekad znaju biti vrlo impulzivni i mijenjati raspoloženja, no odlični su u čuvanju tajni. 

Komentari (95)
  • Blago nama ako tako jednostavno možemo otkriti nečiji karakter... ono, na prvom spoju kažeš frajeru:"skidaj čarape!" Baciš pogled koju sekundu i otpraviš ga njegovim putem. :)))))

    9. 6. 2019,   13:19
  • Haha...bas me nasmija ovo "izduzeno stopalo". Moja su takva oblikom, al nosim br.35-36...hahaa....bas je izduzeno.

    9. 6. 2019,   14:19
  • Izduženo stopalo imam..eto sad i to znam.

    9. 6. 2019,   13:50