Obavijesti

Lifestyle

Komentari 62

Oblikujte svoje tijelo u samo 8 tjedana - njima je to uspjelo...

Radi se o kombinaciji intenzivnog trenunga i posebno osmišljenog jelovnika čiji zadatak je izbaciti iz tijela višak tekućine, masne naslage te izgraditi mišiće i lijepo oblikovati tijelo

VIDEO

Rhana i Jason iz Queenslanda u Australiji započeli su s tzv. F45 izazovom, koji traje osam tjedana, u veljači i jako su zadovoljni rezultatom. Posebna kombinacija vježbanja i prehrane transformirala je njihova tijela u vrlo kratkom periodu, a rezultati su toliko impresivni da su ovaj par proglasili globalnim pobjednicima spomenutog izazova.

Ona je izgubila 7,6 kilograma i 6,5 posto tjelesne masnoće.

On je nakon osam tjedana postao 17,9 kilograma lakši i imao je 10,3 posto manje masnoće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

F45 izazov nastao je 2014. godine, a postao je vrlo popularan širom svijeta jer se brzo vide rezultati. Programom je previđeno  svaki dan intenzivno vježbati 45 minuta i pridržavati se specijalnog prehrambenog programa koji je podijeljen u tri faze, prenosi Daily Mail.

Primjer jelovnika:

1. FAZA:

  • Doručak: Super zeleni sok s kuhanim jajima
  • Užina: Šaka orašastih plodova
  • Ručak: Salata od piletine, kozjeg sira i tikvica
  • Užina: Proteinski shake od badema
  • Večera: Pire od povrće i riba na žaru

2. FAZA

  • Doručak: Kaša od banane i kikiriki maslaca
  • Užina: Proteinski shake od badema
  • Ručak: Govedina pripremljena na bliskoistočni način (Middle Eastern Beef Bowl)
  • Užina: Kuglice od limuna i kokosa
  • Večera: Burrito piletina s korijanderom
Izležavanje u kadi potrošit će kalorija kao pola sata hodanja
Izležavanje u kadi potrošit će kalorija kao pola sata hodanja

3. FAZA:

  • Doručak: Slani proteinski smoothie od karamele
  • Užina: Mahune s češnjakom i bademima
  • Ručak: Piletina s brokulom i cvjetačom
  • Večera: Ražnjići od janjetine i grčka salata

Ovaj jedinstven plan prehrane, zajedno s receptima, objavljuje se svaki dan na stranici F45 izazova, a vidjeti ga mogu registrirani članovi. Jelovnik pomaže oslobađanju viška tekućine iz tijela, gubitku želje za slatkim i izgrađivanju mišića. Prva faza usredotočena je na alkalizaciju i detoksikaciju tijela te poticanje određenih funkcija u tijelu. 

U prva dva tjedna vide se ogromni rezultati zbog uklanjanja tekućine koja se zadržavala u tijelu. Druga faza ciljano je oblikovanje tijela, a prehrana se temelji na visoko proteinskoj prerani koja pomaže u izgradnji mišića i gubitku masnoće.

Treća faza fokusira se na plan prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata i masnoća kako bi se uklonile preostale masne naslage, povećao oporavak mišića i suzbio apetit.

- Usredotočeni smo više na edukaciju naših članova o održivim promjenama načina života. Naš program im daje strukturu, motivaciju i podršku te ih obrazuje o promjenama koje vode dugoročnim rezultatima - kazala je F 45 trenerica Jessica Sullivan.

- Prihvatila sam izazov kako bih vidjela koliko toga mogu postići. Jednom kada sam prihvatila tu rutinu, nije mi je bilo teško slijediti. Osim što nakon izazova bolje izgledam i osjećam se puno bolje, imam više energije - ispričala je Lisa Young (25) koja je F45 iskusila lanjske godine i oduševljena je rezultatom.

Izgubila je 6,3 kilograma, ali što je najvažnije, totalno je promijenila stil života i način prehrane i nakon završetka izazova. Bila je proglašena pobjednicom izazova za 2017. godinu.

Osim plana prehrane, na stranici F45 izazova nalaze se i savjeti za vježbanje te zdraviji život. Sljedeći F45 izazov započinje 23. travnja.

Pročitajte još i ovo: Turn offovi na koje mu se odmah spušta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru