Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Od beskućnice do milijunašice: Postala sam savjetnica za veze

Britanka je, kada je ostala bez svega, pokrenula vlastiti posao. Postala je životna trenerica i savjetnica za veze. Čak 92 posto njenih klijenata završi u sretnoj vezi nakon godinu dana

VIDEO

Kate Mansfield (40), samohrana majka iz Londona, prije četiri godine ostala je bez doma. Živjela je u hostelu koji je bio prepun žohara, a danas je osigurala bolji život za sebe i 16-godišnjeg sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Beskućnica sa zlatnim glasom 01:19

Pokrenula je vlastiti biznis, Single to Soulmates i postala životna trenerica. Naziva se još i savjetnicom za veze, a pomaže 500 klijenata koji su u potrazi za ljubavlju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To radi vrlo uspješno, jer 92 posto klijenata završi u sretnoj vezi već nakon godinu dana. Pohvalila se kako je odgovorna za 54 zaruka i brakova te tri bebe.

Love you mum xx

Objavljuje Kate MansfieldUtorak, 23. listopada 2018.

Nedavno je proglašena stručnjakinjom godine za odnose s javnošću na dodjeli nagrade London Prestige Awards. Posao joj danas cvijeta i otkriva kako je do sada zaradila 500.000 funti (oko četiri milijuna kuna). 

No, kada je pokrenula biznis bila je na najnižoj točki u svom životu.

- Prekinula sam s partnerom i u to vrijeme sam honorarno radila, ali nisam zarađivala dovoljno za život. Diplomirala sam novinarstvo i radila u medijima 15 godina. Pokušavala sam dobiti bolji posao, ali nije mi išlo. Zarađivala sam 30 funti na sat (oko 250 kuna), ali to nije bilo dovoljno za život. Tako sam na kratko vrijeme živjela po hostelima - govori Kate.

Besplatno šiša beskućnike: 'Njihov osmijeh je najveći dar'
Besplatno šiša beskućnike: 'Njihov osmijeh je najveći dar'

Nakon toga preselila se kod majke. 

- Bilo je zastrašujuće. Prije nisam mogla ni misliti da se to može dogoditi nekome tko je završio fakultet i prije toga dobro zarađivao - priča Britanka. Prvo je krenula s konzultacijama 'licem u lice', a onda je promijenila strategiju. Prebacila se na internet kako bi doprijela do šire publike.

- Napravila sam web stranicu i naučila kako raditi tehničke stvari. Strategija mi je bila ulagati što više u posao. Prvu godinu to je bilo jako teško - rekla je.

Napravila je online program za ljude koji traže ljubav. To su bile uglavnom žene, a program je trajao tri mjeseca. U prvom mjesecu žene su trebale prestati izlaziti na spojeve i poraditi na sebi i samopuzdanju. 

Dva puta tjedno je obavljala video poziv za grupe od 20 ljudi. Kada je posao proširila na Facebook, posao se proširio. Od ovog posla, ozbiljno zarađuje posljednje dvije godine. Lani je zaposlila još četiri trenera, a nedavno se proširila na SAD i Australiju.

Najdražio dio posla joj je, kaže, vidjeti ljude kako se zaljubljuju i ponalaze svoj sretan završetak.

- Vidjeti ih sretne, najveća mi je nagrada. Neke od njih imale su nisko samopouzdanje ili tražile pogrešne muškarce. Obožavam im pomagati ljudima da počnu voljeti sami sebe.

Najveći izazov joj je bio, uz posao, podizati sina Jakea.

- Teško je istodobno biti i roditelj tinejdžera. Drago mi je da ne moram raditi 15 sati dnevno i da imam vremena biti i majka - govori Kate koja je u međuvremenu i sebi pronašla partnera s kojim se viđa više od godinu dana.

Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac
Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac

Program na kojem trenutno radi zove se The Date Diet. Tu će žene učiti kako ostati u zdravom odnosu i njegovati ga.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru