Obavijesti

Lifestyle

Komentari 121

Od biljaka napravite talismane za bolji seks, više novca, sreću

Od biljaka napravite talismane za bolji seks, više novca, sreću
1

Odaberite odgovarajuće magične biljke i pravu boju vrećice, a biljni će talisman poput magneta u vaš život privući ljubav, novac i sreću. Najbolje je da sami uzgajate biljke za talismane...

VIDEO

Najbolje je da su malene vrećice od svile, baršuna ili pamuka, a zatim napunjene biljem koje ima ljekovita, ali i magična svojstva. Svaka biljka ima svoj specifičan “opis posla”, no prvi ćete kontakt s biljkom saveznicom najlakše ostvariti putem meditacije. Najbolje je ako biljku sami uzgojite i njegujete.

Biljku biste trebali ubrati, a talisman izraditi u fazi Mjesečeva rasta. Uberite ili nabavite biljku sa zahvalnošću svjesni svoje povezanosti s duhom biljke. Obratite joj se otvoreno, izrazite svoje želje te je zamolite za vodstvo i podršku. Biljku nakon toga možete i isprešati te staviti u knjigu sa sadržajem koji u vama izaziva divljenje. To je najjednostavniji talisman.

Ako svakodnevno održavate kontakt s duhom biljke zaštitnice, ugodno ćete se iznenaditi. No osim odabira biljke, važno je odabrati i pravu boju tkanine (zelena za novac, bijela za sreću, ljubičasta za snagu, crvena za ljubav) od koje ćete izraditi vrećicu te boju vrpce kojom ćete je svezati. Bilje izmrvite u mužaru. I pritom se koncentrirajte na svoju želju. Stavite potom bilje u vrećicu i zavežite je vrpcom. Pušite u vaš talisman kako biste ga napunili svojom energijom te ojačali njegovo djelovanje.  

Plaćen račun u zelenoj vrećici za privlačenje novca

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom Mjesečeve faze rasta u zelenu vrećicu stavite pet bundevinih sjemenki, štapić cimeta i plaćen račun te vrećicu zavežite zelenom vrpcom. Zapalite zelenu svijeću, kapnite ulje bosiljka ili cimeta te tri puta tijekom devet minuta ponovite svoju želju. Talisman neka uvijek bude pored vašeg novčanika.

Novac privlače i cimet, mahovina, klinčić, naranča, bosiljak, cedar, damiana, frangipini, mandragora, stolisnik, kamilica, muškatni orašćić, jagoda te mak. Osušene biljke ostavite tijekom punog Mjeseca na mjesečini, dodajte malu žlicu soli, kovanicu ili komad nakita (nešto što vam predstavlja bogatstvo) te vežite s devet čvorova u platnenu vrećicu zelene boje koja je izrezana poput kruga.

U crvenoj vrećici se bude ugasle strasti i ljubav

Shutter

Želite li ponovno probuditi ili pojačati oslabjelu seksualnu strast od okruglog komada tkanine napravite crvenu vrećicu. Napunite je laticama ili pupoljcima ruže, cvjetovima bagrema i jasmina te mirtom i lavandom. Dodajte bakreni novčić ili prsten te svežite plavim koncem sa sedam čvorova. Ovaj će talisman privući ljubav u vaš život.

Talisman za zaštitu nosite ili ostavite u stanu

  • Zaštitni talismani se prave u fazi Mjesečeva rasta. U crvenu vrećicu stavite bosiljak, kopar, divlji pelin ili neke druge biljke zaštitnice koje odbijaju negativne vibracije. Talisman nosite kraj sebe.
  • Uzmite okrugli komad plave tkanine i napunite ga s tri omiljene biljke. Dodajte srebrni novčić ili još bolje srebrni mlađak (možda naušnicu).  Povežite bijelim ili srebrnim koncem. Držite ga na posebnome mjestu u stanu ili nosite kraj sebe. Ovaj talisman u život privlači novac i sreću.

Žuta boja doziva sreću

Kako djeluje sretni bambus, ovisi koliko je stabljika zajedno - dvije donose ljubav, tri dug život, pet i sedam zdravlje, a šest i osam novac. No četiri stabljike bambusa privlače nesreću. Dok svaka boja ima svoje sretno djelovanje, žuta simbolizira sunce i doziva općenitu sreću - od ljubavi i zdravlja pa sve do karijere.

Za unutarnju moć

Uzmite četvrtastu plavu tkaninu, napunite je lovorom, korijenom biljke batata i gospinom travom. Ako vas neprijatelj tuži, dodajte češer ili dio češera, duhan i malo gorušice. U tkaninu stavite i svoju fotografiju te sve povežite ljubičastom vrpcom.

Slobodno improvizirajte s talismanima i dodajte svoje simbole ili probajte neku drugu kombinaciju biljaka. Najbolje će djelovati ono što osjećate. Uz pomoć meditacije stupite u kontakt s omiljenom biljkom zaštitnicom.

Za pobjedu na sudu

Uzmite četvrtasti komad zelene tkanine i napunite ga boražinom
, lavandom
 i šafranom (ili druge odgovarajuće biljke)
. Stavite nekoliko kristala kamene soli i 3 srebrna novčića. Zavežite zlatnim i srebrnih koncem s 8 čvorova. Vizualizirajte novac.

Za sreću i ispunjenje želja

U ružičastu ili bijelu vrećicu stavite lavandu, borove iglice i kristal rozenkvarc. Vrećicu poprskajte pačuli uljem. Dok pravite talisman možete izgovarati svoju želju. Talisman stavite pod jastuk u spavaćoj sobi ili nosite kraj sebe.

Pronađite svoju djetelinu s 4 lista

Talismani najsnažnije djeluju kad ih se slučajno pronađe. Uspijete li u šetnji naći djetelinu s četiri lista, sprešajte je, osušite i nosite sa sobom u novčaniku ili privjesku. Štiti od munja i gromova, a listovi djeteline donose slavu, bogatstvo, vjernost i zdravlje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru