Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Trebao im je biti najsretniji dan - trudna umrla putem do crkve

Ona je u tom trenutku bila trudna šest mjeseci, a liječnici su carskim rezom izvadili bebu kako bi barem nju spasili. Za to vrijeme Jessicin mozak bio je mrtav

VIDEO

Bio je to za nju najljepši dan u životu. Sjedila je u limuzini u vjenčanici i putovala na svoje vjenčanje. U njezinom trbuhu razvijao se plod njihove ljubavi, život joj se činio kao da ne može biti ljepši. Međutim, u sekundi se ogromna sreća pretvorila u preveliku tugu.

Jessica Guedes (30) iz Sao Paula u Brazilu u vozilu je osjetila jaku slabost i bolove u vratu. Njezina majka mislila je da je to zbog prekomjernog uzbuđenja, no, nažalost, nije bilo tako. Umrla je nekoliko minuta prije nego je trebala izgovoriti sudbonosno 'Da'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

Njezin zaručnik, vatrogasac Flavio Gonçalvez (31) čekao ju je pred oltarom, no nije se pojavila. U početku je vjerovao kako kasni jer je nekako uobičajeno da mladenka zakasni, ali kako je vrijeme prolazilo, u njega se uvukla neka strepnja. Vidio je jednog od rođaka kako je pojurio i zazivao pomoć.

POGLEDAJTE KAKO SE PRIPREMALA ZA VJENČANJE:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@abraaojrfotografia

Objavu dijeli Bahia (@tenente_bahia87)

Tada je shvatio da je njegova ljubav izgubila svijest u automobilu. U tom trenutku bila je trudna šest mjeseci. Hitno su je prevezli u državno rodilište u Sao Paulu, a potom je prebačena u privatno rodilište gdje su carskim rezom izvadili bebu, kako bi barem nju pokušali spasiti. Za to vrijeme Jessicin mozak bio je mrtav - imala je moždani udar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Malena Sophia težila je svega 930 grama i bila dugačka 34 centimetara. Smjestili su je na odjel neonatalne intenzivne njege gdje će provesti najmanje dva mjeseca. 

Flavio se prisjetio straha i strepnje koja je prošla kroz njega kada je shvatio da Jessica do oltara neće doći.

- Bio sam zabrinut. Čekao sam je pred oltarom no nije dolazila. Odjednom je njezin rođak dotrčao do mene i rekao mi da se onesvijestila. Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala, no ponovno je došla svijesti i znala da razgovaram s njom. Rekao sam joj: ' Dušo, ovdje sam.'. Rekla mi je da ne brinem, da je sve u redu, ali da osjeća jake bolove u vratu. U tom trenutku postao sam spasitelj, ono što radim zadnjih sedam godina - ispričao je brišući suze koje su mu se kotrljale niz obraze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Malo je zastao pa nastavio:

- Izvadio sam je iz limuzine, pružio joj prvu pomoć i zatražio moje prijatelje vatrogasce, koji su došli na vjenčanje, da mi pomognu. Prema liječničkom izvještaju, moja Jessica je doživjela moždani udar zbog preeklampsije i unutarnjeg krvarenja - dodao je.

Njezina rođakinja kaže kako nije bilo nikakvih znakova da nešto nije u redu.

- Jessica je pohađala satove prenatalne njege, nije imala povišen krvni tlak tijekom trudnoće i bila je zdrava, bila je tjelesno aktivna i jela dobro - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Flavio kaže da je bila vrlo vesela osoba koja je voljela život.

- Zračila je pozitivnom energijom i snagom. Jako sam se veselio što ću postati njezin suprug i otac našeg djeteta. Moram ostati jak usprkos svemu. Ljubav mojeg života me naučila poštovati i dobro tretirati ženu kako bih znao pravilno brinuti za našu kćer - rekao je ovaj muškarac slomljenog srca, a prenosi Mirror.

POGLEDAJTE JESSICU KAKO SE SMIJE U VJENČANICI:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bahia (@tenente_bahia87) on

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'